Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Udělejte si pořádek ve spodním prádle!

    7.10.2011, Eva Hoření

    Spodní prádlo je součástí šatníku každého z nás. Oproti jiným kusům oblečení ho máme největší množství a bohužel také nejrychleji podléhá zkáze. Víte, kolik kusů spodního prádla vlastníte? Máte přehled o tom, kolik z nich opravdu nosíte? Zjistili jsme, že ve většině dámských šuplíků převládají 3 základní typy:

    Na takové to domácí válení

    Jeho datum spotřeby vypršelo už dávno před dvaceti vypráními. Nevíte, co s ním a je vám líto ho vyhodit. Co kdyby se mohlo ještě někdy hodit? I kdybyste se starými kalhotkami měla utírat prach, tak si je pro jistotu schováte hluboko do šuplíku, kam by se i moli těžce prokousávali. Vezmete si ho na sebe jedině tehdy, když jste doma a hodláte se celý den válet u televize. Vaší noční můrou je, že při vynášení koše uklouznete na schodech a vaše naražená záda včetně zaprané podprsenky si na pohotovosti prohlédne sympatický doktor, na jehož spodní prádlo byste se za jiných okolností také ráda podívala. V horším případě vás doma přepadne přítel a vy se budete muset jít tajně převléci na záchod, aby náhodou neviděl vaše vytahané kalhotky s Mickey Mousem.

    Denní nošení

    Mělo by být to nejpohodlnější, co si každý den obléknete. Je důležité zvolit správnou velikost kalhotek i podprsenky. Pokud si kupujete kalhotky, dbejte na to, aby byl dostatečně pružný obvod a nebyly vám těsné. Pro muže není nic horšího, než vidět pod šaty či upnutými kalhotami zařezávající se kalhotky, přes které přetékají špíčky. Co se týče podprsenky, je naprosto nutné zvolit správný obvod, aby vám zapínání vzadu nevyjíždělo až ke krku. Pokud se vám toto stává, zvolte menší velikost. Objem košíčků budete muset změnit v závislosti na upravení obvodu. Přibližně platí, že např. velikost 75B bude mít stejně velký košíček jako 70C. Nebojte se vyzkoušet více velikostí, nakonec můžete být mile překvapena, jak vám prádlo bude dokonale sedět.

    Erotické prádlo

    Je to doslova třešnička na dortu v sekci spodního prádla. Nevíte, čím potěšit muže na výročí? Není nic jednoduššího, než mu při svíčkách předvést nové prádélko, které jste si koupila. Nemusíte se stydět, že máte třeba větší bříško nebo zadeček. V dnešní době je na výběr z mnoha variant, které dokáží vyzdvihnout každý typ postavy. Erotické prádlo v mnoha různých velikostech a variantách naleznete například na beateuhse.cz. Nebojte se experimentovat a buďte sexy! Uvidíte, že váš muž vás bude hltat pohledem.

    Přečtěte si také: