Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Legendární legíny jsou vhodné pro sport i eleganci

    3.8.2011, Michaela Rochovanská

    Legíny jsou dnes velmi populárním dámským doplňkem ve světě módy. Bez nich se neobejde snad žádný šatník moderní ženy. Můžeme je využít jak na procházku do přírody, na aerobic, ale také do společnosti. Záleží na typu legín a také na vhodném zkombinování.

    Nesmrtelné a stále trendy. Tak by se dala charakterizovat dnes již nepostradatelná součást oblečení snad každé z nás. Legíny navíc padnou jak hubené dámě, tak té, která se chlubí střední postavou.

    Tento doplněk zářil na trhu módy už před dvaceti lety. Retro nádech legínů však je natolik oblíbený, že se začal nosit znovu i před dvěma lety a stále se drží na špici módních hitů.

    Velké plus se skrývá v praktičnosti

    Dnes je ale už nenosíme na hodiny tělesné výchovy, jako tomu bylo kdysi. Na to je tohoto šmrncovního „kousku“ škoda. Dámy je nejčastěji oblékají k šatům, sukním a především k topům, které jsou momentálně velmi „in“.

    Jsou natolik oblíbené i proto, že jsou velmi praktické. Mají rozmanitý způsob využití. Dají se nosit při sportování, na gymnastiku, ale také do společnosti. Při té příležitosti je oblečeme k šatům a vytvoříme tak velmi slušivý oblek jak na procházku, tak také na večírek. Záleží jen na typu, nabízí se jich však hned několik pro nejrůznější příležitosti.

    Módní hit letošního léta

    Vybírat můžeme hned z několika druhů, které se směle v módních oděvech nabízejí. Mezi nejoblíbenější patří černé legíny, které se dají zkombinovat s čímkoliv, co si máme v plánu vzít na sebe. Legíny tohoto typu dokonale zeštíhlují a vytvarují nohy. Navíc v kombinaci s krátkou barevnou sukní jsou módním hitem letošního léta. Černá sluší a navíc jde ke každé barvě, proč toho tedy nevyužít?

    Blýskněte se legínami, a to doslova - pořiďte si lesklé legíny. Vypadají velmi pěkně, jedinou nevýhodu v sobě však skrývají. Neměly by je totiž nosit ženy obdařené silnějšíma nohama. Tento typ totiž může nehezky formovat postavu. To samé samozřejmě platí i pro latexové legíny.

    Vyhrají si s nimi i odvážní lidé, kteří se nebojí barev. Kromě tradiční černé a bílé si totiž můžeme vybrat i z veselejších barev. Co takhle fialové, červené či třeba růžové? Nabízí se ale také legíny se vzory. V obchodech s oděvy tak můžeme vybírat i pruhované nebo třeba s puntíky.

    Momentálně jsou v kurzu také legíny s krajkou. Ty se výborně hodí k sexy šatům. Skvěle doplní večerní outfit a vy tak budete za hvězdu večírku. Kdo ale krajkou pohrdá, může vybírat i mezi legínami, které zdobí na dolní části flitry a vytváří tak příjemný, až luxusní dojem.

    Přečtěte si také: