Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Youngprimitive – móda, která vás bude bavit!

    4.5.2011, Lucie Kubátová

    Hledáte-li něco nového, neotřelého a originálního nejen na jaro a léto, pak by vás mohla potěšit kolekce české nezávislé oděvní značky Youngprimitive. Alternativní móda nabízí skvělé kousky, které roztančí váš šatník. Tahle značka je svérázná a hravá, ale nechybí jí ani špetka elegance. A hlavně, srší vtipem.

     

    Jestli e-shop značky Youngprimitive nabízí něco skutečně mimořádného, pak jsou to trička. Tato mladá fashion vsází na nevšední potisky, nápaditý text a barevnost, a zdá se, že výsledek stojí za to. Romantické tuniky jdou stranou, tato trička je snadno nahradí. Jsou v dámském i pánském provedení, s klasickými anebo tříčtvrtečními rukávy. Slibnou variantou do prosluněných dní jsou i tílka, která si co do vynalézavosti s tričky v ničem nezadají. Trocha indie stylu, geometrie a nenapodobitelný design, jenž zařídí, že vás kolemjdoucí budou skenovat pohledem, to je příslib této nezávislé módy pro mladé.

    Ze sortimentu Youngprimitive jednoznačně stojí za zmínku i mikiny, které s těmi tradičními „teplákovými“ nemají nic společného. Obzvlášť dámské mikiny jsou skvělým kompromisem mezi klasikou a elegancí.

    Kromě triček a mikin nabízí tato značka celou řadu dalších módních kousků. Hitem jsou řetízky s přívěsky, pásky či šátky, které je možné kombinovat prakticky se vším. Legíny jsou sice provařenou záležitostí několika posledních let, nicméně ty od Youngprimitive, černé s dokonalým modrofialovým designem jsou opravdu luxusní.

    Potlesk si zaslouží limitované kolekce šatů a sukní. Šaty Kelly baví svou retro náladou, skvělou souhrou temně modré a červené a šmrncovními kapsami na zip. Sukně Brenda a Donna disponují pružným pasem a balónovým střihem – jasný důkaz toho, že tenhle typ sukní nikdy nevyjde z módy.

    E-shop se nese ve stejném duchu jako mladá originální móda, tudíž s ní dokonale koresponduje. Když vás omrzí nakupování, můžete zabrousit na blog, novinky či do sekce Retrobo, kde na vás čekají unikátní retroboti. Jedno je jisté. Na stránkách Youngprimitive.cz se rozhodně nudit nebudete.

    Přečtěte si také: