Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Přírodní kosmetika: přirozená a zdravá cesta ke kráse

    22.3.2011, Michaela Rochovanská

    Do světa „bio“ výroků přichází další odvětví, které o vás bude pečovat co nejvíce přirozeně, zdravě a ekologicky. Vyzkoušet můžete jak eko-drogerii, tak i eko-kosmetiku.

    Chcete dopřát vašemu tělu co nejlepší péči? Pěstovat si svěží a mladistvý vzhled? Nejjednodušší a nejšetrnější cestu ke krásné a zdravé pokožce poskytuje přírodní kosmetika. Velkým plusem tohoto druhu bio kosmetiky je, že vám přirozenou cestou pomůže proti příznakům nežádoucího a ledaskdy obávaného stárnutí. Je určena každému, využít ji mohou i děti a těhotné ženy.

    V nabídce můžete nalézt všechny nejběžnější hygienické potřeby, které vycházejí z čistě biologické výroby. Nabízí se přírodní mýdla, přísady do koupele, masti, ale také přírodní barvy na vlasy. Právě barvení touto kúrou nabízí vašim vlasům kromě lesku i jejich výživu. Skvěle také kryje šediny.

    Eko-kosmetika s léčivými účinky

    Přírodní kosmetika kromě toho, že nabízí šetrnou péči o vaše tělo, která má za cíl krásně vypadající postavu, nabízí produkty, které pomáhají k léčbě hned několika nepříjemných onemocnění kůže. Můžete ji využít k léčení akné, nebo také proti lupence. Dopřejte své kůži tu nejšetrnější a nejzdravější léčbu, zapomeňte na všemožné chemikálie, které nás obklopují, a dopřejte si přírodní péči.

    Příznivé účinky aloe vera

    Léčivá rostlina aloe vera o sobě v poslední době výrazně rozšířila povědomí, objevují se nejrůznější nápoje a čaje s touto blahodárnou bylinou, ale také kosmetika, jako například šampony proti lámání vlasů. Málokdo však ví, že ji používali již staří Indové, Číňané, Japonci a mnohé další kultury. Právě výtažky z aloe mají vědecky prokázané příznivé účinky. Pomáhá při hojení ran, popáleninách, hydrataci pokožky, a dokonce také při cukrovce.

    Využívá se kromě již zmíněných šamponů, které dodávají vlasům sílu a pružnost, i při výrobě sprchových gelů, krémů a přírodních mýdel. Všechny tyto produkty zaručují, že se vám do rukou dostane čistě přírodní kosmetika s ryze přírodními výtažky této populární léčivé rostliny.

    Přečtěte si také: