Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Oživte svůj šatník jarními trendy!

    19.3.2011, Tereza Menclová

    Blíží se jaro a módní butiky jsou již plné jarních kolekcí. Každá z nás se jistě nemůže dočkat, až vymění zimní kabát a vysoké boty za lehké sako a lodičky, popřípadě tenisky. Postupné oteplování a stále intenzivnější slunce nám naznačují, že příroda se začíná probouzet. Jaké střihy a barvy ovládnou letošní jarní sezónu?

    Doménou nadcházejícího jara je ženskost. Módní návrháři si hrají s volánky, pruhy, cvoky, třásněmi, převažují velké výstřihy a krátké sukně. Pojďme se blíže seznámit s jednotlivými trendy.

    Návrat do 60. let

    Designéři znovu oživují hippie styl, s prvky této módy se budete setkávat celé jaro a léto. Opět se objevují dlouhé sukně a šaty s typickými vzory, háčkované oděvy a zvonové rukávy i kalhoty. Jedním z nejznámějších hesel hippie hnutí je „síla květin“ a právě květiny se staly specifickým symbolem. Zdobí mnoho nejrůznějších modelů a velmi vkusně vypadají také na čelence ve vlasech. Ve vašem šatníku by tedy neměly chybět květinové šaty, volné haleny, pestré šátky, pletené kožené pásky a kalhoty s tradičním vysokým pasem a rozšířenými nohavicemi.

    Volání divočiny

    Zvířecí vzory jsou velmi oblíbené již několik sezón a stále se úspěšně drží v kurzu. Tygrované nebo pruhované šátky, trička či šaty jsou velmi nápadité a výborně podtrhnou vaši ženskost. Opatrně ovšem s kombinováním doplňků a jednotlivých kusů oděvů, ať ve vašem výsledném outfitu nevypadáte jako prodavačka od kolotočů.

    Volány a volánky letí!

    Nařasená látka působí velmi půvabně a žensky, což si mnoho módních návrhářů dozajista uvědomuje. Modely s volánky a balonovými rukávky by proto měly být tou správnou volbou. Navíc pruhy nařasené látky jsou výborným pomocníkem při maskování nedostatků vaší postavy. Nabírané rukávy dokáží zakrýt silnější ruce a nařasená sukně zvýrazní vaše křivky.

    Sezóna krátkých šatů

    Letos na jaře budou v kurzu především krátké šaty nejrůznějších střihů. Favoritem jsou určitě šaty z lehké příjemné látky dozdobené volánky, ve kterých budete elegantní a zároveň sexy. Nejnovější módní kolekce rovněž oživují retro styl a velkým trendem jsou také pruhy, ať už svislé, vodorovné, silné či slabé.

    Jaro je už za dveřmi, tak neváhejte a doplňte šatník o nové modely.

    Přečtěte si také: