Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nejlepší kamarádka každé ženy? Lady karta!

    11.3.2011, Markéta Vocetková

    Slevové poukázky, věrnostní či klubové karty, kupony a jiné slevy zabírají ve většině peněženek podstatné místo. Hledání té správné věrnostní karty při placení nákupu zabere čas, mnohdy si ani nevzpomeneme, že jsme vlastníky klubové karty daného obchodu, zaplatíme a teprve při odchodu si vzpomeneme, že jsme mohli získat slevu či věrnostní body. Slevy nám tedy unikají mezi prsty.

    Nyní si představte, že zaplatíte u vybraného obchodníka kreditní kartou a automaticky se vám odečte minimální sleva 20% z ceny. Pohádka? Ne, jen nový produkt Komerční banky, nazvaný Lady karta. Byla představena 8.3.2011 na počest Dne žen. Jak již název napovídá, je určena hlavně ženám, ale i leckterý muž jistě neodolá výhodám, které poskytuje. A jaké to jsou?

    Hlavním a pro ženy důležitým benefitem je možnost okamžité slevy u více než 40 obchodníků po celé České republice. Řetězec partnerů, u kterých můžete počítat se slevou, se neustále zvětšuje a obměňuje, každá žena si tak přijde na své. Stejná výhoda platí i pro nákupy po internetu. Minimální výše poskytnuté slevy, u všech partnerů, je 20% z ceny zboží. Další atraktivní výhodou je spoření do penzijního fondu. Majitelce či majiteli karty se z každého nákupu, který zaplatí Lady kartou, posílá 1% na penzijní spoření v KB. Z toho plyne, že čím více nakupujete, tím více šetříte do budoucna. Při používání karty s obratem 3000 Kč odpadá měsíční poplatek za vedení. Navíc je karta vybavena pojištěním proti ztrátě či ukradení kabelky. To znamená, že při ztrátě kabelky dostanete zpátky peníze ve výši ceny kabelky, s limitem do 10 000 Kč, plus tři tisíce na každou jednotlivou část. Dále karta hradí ztráty při propadnutí lístků do divadla, pokud náhle onemocníte, zboží, které zaplatíte Lady kartou má automaticky prodlouženou záruční lhůtu o jeden rok. S kartou můžete jít do debetu, ale nemusíte se bát vysokých poplatků. Karta nabízí 45 dní na splacení dlužné částky, a to bez jakéhokoli úroku.

    Toto vše a mnoho dalšího vás čeká při zřízení této karty. Informace o ní naleznete na www.ladykarta.cz , kde si můžete přečíst všechny s ní spojené výhody a podat si na žádost o zřízení účtu. Oficiálně se začne karta vydávat 1.4.2011. Se zřizováním neváhejte, prvních 1000 zákaznic, které provedou platbu Lady kartou, získá předplatné časopisu Marionol.

    Přečtěte si také: