Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Šetřete své peníze díky agregátoru slev!

    19.2.2011, Radka Kapuciánová

    Poslední dobou se na internetovém trhu objevují stále další a další slevové servery nabízející zlevněné poukazy na jídlo, odpočinek, sport, zábavu, cestování a mnoho dalšího, ovšem takovýchto serverů už existuje tolik, že se v tom zákazník jen těžko orientuje. Buďte v obraze a využijte agregátoru slev, díky kterému uvidíte všechny aktuální nabídky na jednom místě.

    Už se nemusíte trápit proklikáváním se skrz všechny slevové servery, které znáte. Díky agregátoru uvidíte všechny nabídky přehledně, navíc navštívené nabídky se vám označí obrázkem oka, takže budete vědět, které nabídky jste si již prohlédli. K tomu si navíc můžete nastavit, jestli chcete prohlížet nabídky z celé republiky či jen z vašeho města.

    Osobně mohu říci, že mám s nakupováním na slevových serverech dobré zkušenosti; využila jsem již okolo padesáti nabídek a nakoupila tak vouchery za minimální náklady na nejrůznější služby od výborných káv se zákusky přes steakovou hostinu, masáže a privátní whirlpool až k fotografování v ateliéru a seznamovací kurz paraglidingu. A to vše za bezkonkurenční ceny!

    Nakupování na agregátoru slev tak mohu jen doporučit. Nepřijdete o žádnou nabídku a budete tak v obraze, co je ve vašem městě zrovna „k mání“ se slevou. Slevy se navíc pohybují i v řádech tisíců korun, a to zejména v případě nabídek ubytování, wellness pobytů či jazykových kurzů.

    Využívejte výhod kolektivního nakupování, jelikož čím více lidé nakupují, tím větší může dát obchodník slevu. Bude mít někdo z vašich blízkých narozeniny či výročí? Pořiďte mu dárkový poukaz, jehož podobu můžete sami navrhnout. A jestli jste zapomněli dárek pořídit včas? Nevadí, vedle možnosti platit bankovním převodem či systémem PayPal můžete zaplatit on-line platební kartou, což je vůbec nejlepší způsob placení, jelikož je bezpečné a velice rychlé. Voucher vám na váš e-mail přijde do několika minut, a to dokonce i když objednáváte v noci.

    Využijte hromadných slev a ušetřete si tak nejen peníze, ale i čas, který jindy strávíte běháním po obchodech. Nakupujte rychle, bezpečně a chytře v klidu domova!

    Přečtěte si také: