Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nakupujte a přitom vydělávejte - eCashback!

    10.2.2011, Komerční sdělení

     


    (PR) Nákupní portál eCashback odměňuje zákazníky za jejich internetové nákupy. Funguje na podobném principu jako věrnostní karty a clubcard, na které zákazníci sbírají body, které si potom mohou vyměnit za slevové kupony. S portálem eCashback ovšem zákazníci sbírají přímo peníze a ne body, takže každý zákazník přesně ví, kolik peněz mu každý nákup vydělal.

     

    Částka, kterou zákazníci získají od portálu jako odměnu z každého online nákupu, se nazývá cashback. Cashback je obvykle vyjádřen procentem z uskutečněného nákupu. Získané cashbacky se každému zákazníkovi sčítají a jsou vypláceny v okamžiku, kdy jejich výše dosáhne 300 Kč.

    Na webové stránce portálu eCashback si zákazníci mohou vybrat z velkého počtu internetových obchodů, prodejců z oblasti cestovního ruchu (např. rezervační systémy, hotely, cestovní kanceláře), dále zde najdou slevové portály hromadného nakupování, online poskytovatelé finančních služeb, mobilního operátora a další prodejce. Z každého nákupu v eshopech nebo u prodejců uvedených na webové stránce portálu eCashback získají zákazníci od portálu cashback. Eshopy a prodejci jsou pro lepší orientaci zařazeni do kategorií podle prodávaného sortimentu zboží a služeb.

    Jak tedy nákup přes portál eCashback probíhá? Nejprve je nutné být registrován jako uživatel portálu. Využívání portálu je naprosto bezplatné. Před každým nákupem je důležité být přihlášen na portále eCashback pod svým uživatelským jménem a heslem. Pak už si jen stačí vybrat z velkého počtu internetových obchodů a dalších online prodejců. U každého obchodu a prodejce najde uživatel stručný popis nabízeného zboží a služeb a informace o výši cashbacku. Kliknutím na tlačítko pro přechod na stránky eshopu opustí uživatel stránky portálu a ocitne se na webových stránkách vybraného internetového obchodu. Zde zákazník provede nákup, jak je zvyklý. Nejpozději do dvou dnů od provedení nákupu zašle portál eCashback uživateli email s potvrzením provedené transakce a s informací o získaném cashbacku. Získané cashbacky se sčítají a potom se vyplácí. Jejich výši může uživatel sledovat ve svém profilu na portále eCashback.

    Opakovaným využíváním portálu eCashback při internetových nákupech si mohou uživatelé ušetřit zajímavé částky. Zákazníci si tak svými nákupy mohou vydělat peníze navíc. Procenta cashbacků z utracených částek nabízená portálem eCashback jsou vyšší než procenta z peněz uložených v bance, tak proč si nespořit peníze také v okamžiku, kdy je utrácíme?

     

    Přečtěte si také: