Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Agregátor slev: Všechny slevy na jednom místě

    1.2.2011, Michaela Rochovanská

    Internetový trh nabízí další server, na kterém je návštěvníkům nabízeno velké množství slev. Díky své jednoduchosti a přehlednosti si můžete vybírat z konkrétního města či kategorie.

    Ač v současné době existuje nepřeberné množství internetových webů, které nabízejí nejrozmanitější množství slev, nový webový portál Slevydnes.cz dává k dispozici slevy nejen na nejrůznější výrobky, ale také na oblast služeb, což ocenění nejeden z nás. V době neustálého shonu není čas na to projíždět slevomaty jeden po druhém, proto tato novinka přišla s velmi přehlednou nabídkou téměř všech odvětví, které rádi využíváme.

    Do Státní opery jen za 200 Kč

    Jste-li kulturními nadšenci, i pro vás je určený tento web. Nabízí totiž až padesátiprocentní srážku z ceny na různá představení, a to i ta divadelní. Kdo by se také nechtěl podívat do pražské Státní opery za pouhých 200 Kč?

    Pokud se raději chodíte aktivně bavit do nějakého klubu, do podniku s názvem Klub 001 můžete vyrazit za 80 Kč.

    Chcete se zlepšit v jazycích – v angličtině, němčině či ruštině? Za výhodných 1 980 Kč můžete své znalosti snadno prohloubit. Nový slevový portál doporučuje výhodné jazykové studium s jazykovou školou Britannika, jež nabízí výuku v miniskupinkách, tedy čtyřech až šesti lidech, tudíž se v hodině aktivně zapojí každý.

    Nechte se hýčkat

    Není nad to si po náročném dni dopřát dobré jídlo. Za příznivou cenu se ale bude mlsat mnohem lépe. Lahůdky z vyhlášených restaurací si taktéž můžete velmi jednoduše na „Sleváchdnes“ vyfiltrovat. Můžete si také dopřát velmi oblíbené služby ve wellness centru či proslulou luxusní thajskou masáž. A co třeba změna image, kterou vytvoříte u profesionálního kadeřníka? Není nic jednoduššího než si vyfiltrovat hromadné slevy Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec či jakékoli jiné město ve vašem okolí. Najdete si tak tu nejvýhodnější slevu šitou na míru právě vám.

    Novinky každý den do schránky

    Jelikož se na slevových portálech dennodenně objevuje hned několik nabídek, máte možnost je dostávat do své e-mailové schránky. Zajistíte si tím jistotu, že vám žádná z nich „neuteče“ a zcela jistě ji nebudete moci přehlédnout. Při chvílích pohody u lahodné kávy budete objevovat mnoho různých slevových nabídek.

    Každé ráno můžete očekávat výběr slev – ve výpisu naleznete slevové servery jako Slevomat, Slevopolis, Vykupto, Zapakatel, NebeSlev, Mydeals a dalších a dalších...

    Přečtěte si také: