Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vánoční speciál: Klasika, která okouzlí - Versace Bright Crystal

    13.12.2010, Lucie Kubátová

    Přemítáte-li nad vhodným vánočním dárkem pro ženu, pak byste možná měli zabrousit do říše parfémů, toaletních vod a vůní všech druhů, barev a esencí. Že je to fádní a už tolikrát ohrané? Ale jděte, to je jen zdání, a jak známo, takové zdání často klame. Ženy své vůně potřebují, chtějí a hlavně, milují, když je dostávají. A tvrdí-li opak, je to známka toho, že jich nemají dostatek.

    Blížící se Vánoce jsou skvělou příležitostí k vykompenzování tohoto „strádání po vůni“. Otázka výběru té pravé hraje v tomto případě naprosto zásadní roli. Existují totiž parfémy či toaletní vody, které sice potěší, ale nenadchnou. Rychle vyprchají, ztratí na intenzitě, a pak jen stěží zanechají ten správný dojem. Pokud jste tedy zákazník-začátečník, neuškodí poohlédnout se po nějaké inspiraci, ať už na internetu nebo přímo v parfumerii.

    K prověřené klasice patří například toaletní voda Versace Bright Crystal. Na trh byla poprvé uvedena v roce 2006, kdy s lehkostí sobě vlastní mazaně zastínila do té doby vůdčí Light Blue od značky Dolce & Gabanna. Mnozí tvrdí, že je více než jen dostačující náhradnicí, čemuž nahrává nejen její tvrdě vydobyté místo v žebříčku prodejnosti, ale i fakt, že ji řada žen považuje za svou neodmyslitelnou společnici.

    A čím že si nás vlastně získala? Především, je to toaletní voda lehká a svěží. Její základ tvoří rostlinná ambra, pižmo a dřevo akašu. Výsledkem toho je decentně nasládlá vůně, která se výborně snoubí s květinovým srdcem. Pivoňka, magnólie a lotosový květ působí jemně a čerstvě. Pomyslnou třešničkou na dortu je samotná hlava, která se skládá z ledového akordu, granátového jablka a yuzu, čili japonského citrusu, jenž dodává této toaletní vodě mírný nádech exotična.

    Vydrží dlouho a nepůsobí těžkopádně, v parném letním dnu vás příjemně osvěží a dodá energii. Nepatří do nechvalně proslulé kategorie vůní, které způsobují, že se od vás v těsnějších prostorách, jako například ve výtahu či v metru, lidé odvracejí. Není vtíravá, snad spíše podmanivá, a když se k vám, byť jen náhodou, dostane, přinutí vás zavřít oči a na malý okamžik zpomalíte v hektickém životním tempu.

    Toaletní voda Versace Bright Crystal má nepopíratelné kouzlo a svým způsobem boří hranice, protože není pravda, že by měla být povinnou výbavou pouze v kabelkách zkušených mladých žen. Hodí se totiž pro ženu v každém věku. Dokáže dokreslit eleganci vyzrálé dámy a stejnou měrou bude dobrým průvodcem slečně, která svět toaletních vod a parfémů teprve objevuje. Versace Bright Crystal by mohla být hodnotným odrazovým můstkem pro dívky, které prahnou po své první „skutečné“ vůni.

    Přečtěte si také: