Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vlasy jako z titulní strany časopisů!

    3.7.2013, Kateřina Ondíková

    Říká se, že vlasy jsou korunou krásy! Těžko by někdo mohl odporovat. Vždyť zdravé krásné vlasy jsou víc, než kde jaké drahé doplňky. Aby však hustý porost naší hlavy bez známky poškození mohl prospívat, musíme mu dopřát tu pravou péči. Jedině s kvalitními pomocníky dosáhnete zdravé lesklé hřívy, jež vám bude každý závidět!

    Základem krásných vlasů je jednoznačně každodenní péče. Když si na chvíli odmyslíme všechny kosmetické a vlasové pomocníky, pak se musíme podívat na celý začátek našeho snažení! Pestrá zdravá strava s dostatkem vitamínů je na prvním místě! K podpoře růstu naší kštice můžeme náš jídelníček obohatit o doplňky stravy určené právě na podporu růstu vlasů. V lékárně či drogeriích nalezneme řadu výrobků různé cenové hladiny.

    Jako druhým nezbytným pomocníkem pro krásu vašich vlasů je správný hřeben, který nám vlasy neponičí, ale vyčeše pouze vypadané vlasy. Pravidelným česáním zamezíte chuchvalcům vlasů na oblečení. Vyberte si hřeben kvalitní, ne příliš tvrdý. Pokud si nevíte rady, zeptejte se svého kadeřníka. Jistě vám rád pomůže se správným výběrem kartáčem.

    Vlasy jako ze škatulky!

    Kadeřník a vhodná vlasová kosmetika jsou další kroky, které nesmíme podceňovat. Když po měsících, ba i letech konečně objevíte vhodnou vlasovou řadu právě pro vaše vlasy, pak můžete slavit! Není to vůbec jednoduché. Vlasový šampon, kondicionér, maska…

    Tím vše nekončí! Po umytí vlasů potřebuje hlavně v zimních měsících své vlasy vysušit. Pak je nutné zvolit ten správný fén na vlasy! Nikdo nestojí o zničené vlasy horkým vzduchem z fénu nebo elektrizující cosi na naší hlavě. Vsaďte na profesionální výrobky! Firma Remington už celá desetiletí patří k hvězdám na poli vlasových pomocníků. Hned vedle fénů na vlasy patří mezi zákaznicemi k nejoblíbenějším žehličky na vlasy. Jejich skvělý design a vlastnosti včetně teflonové plochy jsou jednoduše tou správnou volbou k úpravě vašeho účesu!

    Vybavte se správnou vlasovou kosmetikou a pomocníky k nádhernému účesu ještě dnes! Oslňující zdravé vlasy jsou ozdobou vaši krásy, která nikdy neomrzí a nikdy nevyjde z módy!

    Přečtěte si také: