Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jarní drobnosti, které musíte mít!

    15.5.2013, Kateřina Ondíková

    S jarem se nám do žil vlévá nová energie. Svěžest, kterou nám paprsky slunce přinášejí, prospějí i našemu šatníku. Nemáte-li dostatečnou finanční rezervu na velké nákupy, nevadí! S pár drobnými doplňky vykouzlíte z vaší osoby modelku hodnou světových přehlídkových mol! Jistě vás po přečtení článku napadnou další skvostné nápady. Ve fantazii se meze nekladou!

    V žádném šatníku by neměl chybět šátek. Ozdobí vše, na co si vzpomenete. Jeho možnosti využití jsou nepřeberné! Vlasy ozdobí s takovou elegancí, že hollywoodské herečky zblednou závistí. Barevnost ponechám pouze na vás. Samy nejlépe víte, co se vám líbí a co vám sluší!

    Drobnosti, které vás učarují

    Dalším nezbytným jarním doplňkem jsou sluneční brýle. Vím, řekne si, že je nosí každý a není to žádná novinka. Jen se ale kolem sebe rozhlédněte! Většinou vidíte brýle chlup na chlup stejné. Bez fantazie. Vsaďte na originalitu a zkuste to jinak! Brýle nejsou jen nutnost, která chrání váš zrak před škodlivými slunečními paprsky. V letošním roce si pořiďte brýle, které vám nezastárnou a vykouzlí z vás originální bytost. Můžete vybírat z různých barev, cen i materiálů. Základ je, aby tvarem padly k vašemu obličeji a byla to láska na první pohled! Například dřevěné brýle budou obdivovat i vaši přátelé z ekologických organizací.

    K jaru patří vůně! Ať už rozkvetlých stromů, zahrad či vůně z flakónu. Vyjděte si do své oblíbené parfumerie a udělejte si radost! Vyberte si vůni, která vám, kdykoli k ní přičichnete, bude připomínat lehkost jarního vzduchu a očekávání. A vězte, že vůně o vás vypoví více, než sebelepší líčení nebo šatník.

    Jeden bonus zároveň! Je jeden jediný doplněk, který vás nebude nic stát a přitom je nad všechny doplňky! Je módní a nikdy nezastárne. Tím doplňkem je láska! Pomocí této starověké čarodějky se proměníte v tu nejkrásnější a nejšťastnější bytost, z které bude prýštit jarní nálada. Vše budete zvládat s lehkostí a elegancí. Co říkáte, pustíte si do života svou jarní lásku?.

    Přečtěte si také: