Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Stylové pánské hodinky

    3.4.2013, Kateřina Ondíková

    Každý muž by měl být majitelem kvalitních pánských hodinek. Značí jeho serióznost a dochvilnost. Budí v ženách pocit, že dotyčný gentleman přesně ví, kým je a jak udělat dobrý dojem. Dokáže díky nim vykouzlit z nudného outfitu nadčasový kousek.

    Hodinky jsou krásný šperk s uměleckou hodnotou a zároveň nutnost v jednom! V dnešní uspěchané době, kdy úspěch i neúspěch je závislý na každé minutě. Pokud chceme vypadat elegantně, pak kontrola času pomocí displeje mobilního telefonu není na místě.

    Hledáte ten pravý dárek pro vašeho muže? Vsaďte na klasiku! Krásné hodinky na jeho ruce mu bude kde kdo závidět! Pokud chcete hodinkám dodat originálnost, pak můžete zvolit vryté věnování. Pánské hodinky by měly být především odolné. Jejich dlouhověkost by měla být samozřejmostí. Znáte to, těžko si zvykáme na nové věci. Vlastnostmi pánských hodinek by měla být voděodolnost a prachu vzdornost.  Jejich výroba by se měla věnovat jejich kvalitnímu propracování do každého detailu.

    Pánské i dámské hodinky pro každého

    Hodinky však jistě potěší i dámy! Rozmařilost je na místě. Ženy jistě neskončí pouze u jedněch dámských hodinek. Jsme mistryně v kombinování. Rády se obklopujeme luxusem. Dámské hodinky jsou pro nás životně důležité stejně jako náušnice nebo náhrdelník.

    Máte-li rádi kvalitní kousky s nadčasovým designem, pak jistě budete očarování kolekcí od firmy Storm. Hodinky Storm nabízí kvalitu snoubenou s tradicí. Nad jejich kolekcí se vám bude tajit dech! Čistý klasický vzhled, to jsou hodinky firmy Storm!

    Holdujete raději zdobivým kamínkům? Prohlédněte si zblízka hodinky Guess. Krásné velké ciferníky, propracované náramky. Hodinky se stanou vaším klenotem, který nebudete chtít sundat!

    Pánové jistě ocení kolekci od firmy Casio a Omega. Hodinky Casio už dávno neznamenají symbol kdysi moderních digitálek. Nabízí širokých sortiment, z kterého si vybere i ten nejnáročnější muž! Hodinky Omega vám zase nabízí kvalitu, jež je prověřená staletími. Tato hodinářská firma vyrábí hodinky světové kvality.

    Investovat do kvalitních hodinek je na místě! Ať už chcete potěšit své blízké nebo udělat radost sám sobě!

    Přečtěte si také: