Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Šetřete svůj čas i místo

    14.2.2013, Markéta Vocetková

    Ukopnutý palec o poličku, ne kterou každé ráno zapomenete při cestě z ložnice. Otevírající se dvířka od šatní skříně, oblečení v krabicích pod postelí. Prostor trápí každého z nás. Teď je tu ovšem efektní a přesto elegantní řešení.

    Úložné prostory bereme každý jinak. Pro někoho jsou jen nepotřebnou součástí bytu, vždyť oblečení může ležet i na zemi, což platí hlavně pro naše drahé polovičky, ale pro většinu z nás jsou alfou a omegou celého interiéru. Kam schovat mop? Kam pověsit manželův oblek? Kam uklidit botičky a kabelky? Mít svůj prostor a pořádek. To je základ čistého a uspořádaného bytu.

    Vše na svém místě a hezky po ruce

    Řeknete si, že řešením je koupě nové skříně. Ovšem málokdy seženeme takovou skříň, která by se hodila ke zbytku interiéru či vyhovovala svou velikostí našim potřebám. A co teď?  Kompromis či koupě úplně jiného nábytku? Je to na vás. Nejlepším řešením je to, které je vymyšlené na míru vašim potřebám. A jaké to je? Přeci vestavěné skříně. Díky kvalitnímu zpracování a individuálnímu přístupu ze strany výrobce máte jistotu, že vaše úložné prostory dokonale splynou s vaším interiérem a už nikdy nebudete muset řešit nedostatek prostoru.

    Vestavěné skříně nejsou pouze účelovou záležitostí. Dnešní trendy fandí vzdušnosti, čistým a jednoduchým liniím. Přesně tak na vás zapůsobí místnost s vestavěnou skříní. Žádné zbytečné kusy nábytku, světlo a prostor. Bydlíte v podkroví? Jednou z nevýhod tohoto romantického bydlení jsou šikmé stropy. Občas se o ně praštíme do hlavy a někdy si i zanadáváme. Ruku na srdce, šikmé stropy jsou efektní, ovšem ubírají nám podstatnou část prostoru, kdy nemáme kam umístit poličky, skříňky apod. Řešením jsou proto skříně vyráběné na míru každého bytu, které berou v potaz i šikmé stěny.

    Přírodní efekt dřeva, chladný dotek elegantního mléčného skla, moderní design plastu či pohled do zrcadla? A jaký materiál je vám nejbližší? Vyberte si ten, který se vám líbí nejvíce. Nemůžete se rozhodnout? Tak kombinujte! Je to jen a jen na vás. Stejně tak si můžete rozvrhnout vnitřní uspořádání skříně. Toužíte po šatně s mnoha zásuvkami a věšáky? Nebo raději odkládací prostor na potřeby do domácnosti? Nic není problém.

    Nechte se i vy zlákat krásou vestavěných skříní na míru vašim potřebám.

    Přečtěte si také: