Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Podprsenky v těhotenství? Hlavní je pohodlí!

    2.2.2013, Dominika Drahovzalová

    Na výběru podprsenky záleží! Obzvlášť v těhotenství. Ale kde a jak najít tu nejlepší, u přesně pasující a zároveň praktickou?

    Vybrat opravdu pohodlné spodní prádlo není v dnešní době lehký úkol. Každá z nás určitě zažila ten pocit, že v běžných obchodech s konfekcí znají jen jednu velikost. Obzvlášť to platí o podprsenkách. A přitom je tenhle malý kousek látky v podstatě základem ženského oblečení. pokud ten nebude sedět přesně, rovnou si už na sebe můžeme natáhnout pytel.

    Mnohem víc se celý problém komplikuje v těhotenství, kde není jen potřeba pohodlí, ale také praktičnosti. Mateřská podprsenka musí ne jen dobře sedět, ale musí také vyhovovat anatomii ženského těla a podporovat a ulehčovat kojení.

    Spodní prádlo pro těhotné se přitom nedá koupit všude. Obvykle se sežene pouze ve specializovaných prodejnách se spodním prádlem. Tam nebývá tak velký výběr a ceny mohou být dost nepřiměřené. Přitom to jde i jinak! Novopečená maminka nemusí pátrat po dobrém obchodě, cestovat tam a pak tam dlouhé hodiny vybírat. Vše jde zařídit z pohodlí domova.

    Internetové obchody hýbou světem a tak není divu, že už vznikli i takové, zaměřené právě na spodní prádlo pro těhotné. Nákup na internetu má několik nepřekonatelných výhod. v prvé řadě již zmiňovaný fakt, že nemusíte nikam putovat. Vše jde zařídit z domova a zásilka vám přijde taky až před dveře. Dále je to nepřeberné množství produktů, mezi kterými si můžete vybírat. Tolik by se jich do kamenného obchodu jistě nevešlo. A zde si můžete najít přesně ten typ podprsenky, který vám bude vyhovovat. Včetně velikosti a barvy. 

    A cože to musí mít správná mateřská podprsenka?

    Jak vám na dobrém internetovém obchodu jistě poradí, musí být především správně ušitá. Měla by být bavlněná, dostatečně vyztužená - nicméně bez kostic, které mohou nepříjemně tlačit - s širokými ramínky i zapínáním. Vzhledem k tomu, že se velikost v průběhu kojení a mateřství často mění, jsou podprsenky pružné a dobře se přizpůsobují. Jen taková vám může zajistit pohodlí a především zdravý. Na dobrém tvaru závisí také zdravý vašich zad občas mohou ovlivnit i bolest hlavy, což jsou pro každou ženu klíčové záležitosti.  

    Jiné požadavky jsou pak na kojící podprsenky. Ty mají za úkol co nejvíce usnadnit maminkám kojení. K tomu jsou opatřené odepínacími košíčky, díky kterým není potřeba si na veřejnosti sundávat celou podprsenku. To je pro mnoho žen základní výhoda. Dále by měli mít o trochu volnější košíčky, aby se do nich dali vložit tampóny ochraňující proti nepříjemnému prosáknutí na oblečení. 

    Na výběru mateřské podprsenky závisí spokojenost hned dvojí, matky i dítěte. Proto to opravdu není dobré zanedbávat. Specializovaný e-shop vám zajistí snadný a rychlý nákup s pohodlí domova. Samozřejmě se zaručí za výměnu zboží. Nabízí obrovské množství možností a také rad, jak si správně vybrat. Bez dodatku je to tedy nejsnazší cesta k pohodlí, drahé maminky.

    Kojící podprsenky můžete koupit na internetu například v eshopu se spodním prádlem.

    Přečtěte si také: