Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kravaty, které vás ohromí

    21.1.2013, Markéta Vocetková

    Muž v obleku. Stačí říci pouze toto a mnoho žen jde do kolen. Ale čím je to dané? Co z mužů dělá ty lvy salonů? Není to pouze otázka obleku ale také kvalitní košile a kravaty.

    Každý den potkáváme na ulici muže. Vysoké, malé, ve sportovním oblečení i v montérkách. Nepřijde nám na tom nic zvláštního. Mnoho z nich je oblečeno v obleku, v pracovním oblečení.  Když pak při slavnostní příležitosti uvidíme v obleku jednoho z našich přátel, kterého známe jen v košili a džínech, mohli bychom přísahat, že jde o jiného člověka.

    Kravata luxusním doplňkem

    Čím to je? Je to pouze oblek, oblečení, jako každé jiné. Avšak má v sobě cosi slavnostního, něco, co nám v muži evokuje představu prince. Vždyť nejběžnější příležitostí, kdy si muž obléká oblek, pokud nepočítáme práci, je pro muže ples. Z žen se stávají princezny v nádherných šatech, s načesanými vlasy a skvostnými šperky. Muži v oblecích, kteří jim dělají doprovod, jsou za elegány. I ten největší podivín z vašeho okolí se změní v šarmantního lva salonů. Ale nic není jen tak.

    Jak dosáhnut toho, aby muž v kvádru vypadal šarmantně a sexy, přestože nemá postavu jako Jason Statham? Důležitá je správná velikost obleku. Není hezké, když oblek na muži visí, jak kdyby jej zdědil po starším bratrovi a ani naopak když je mu malý a musí se v něm hrbit či mu dokonce vykukují zápěstí a kotníky. Správná velikost je prvním krokem. A pokud vašemu milému není běžná konfekční velikost, doporučuji oblek na míru.

    Nejde pouze o sako a kalhoty. Své dělá i správně zvolená  košile s kravatou. Kvalitní kravaty a košile Binder De Luxe. Jejich kombinace dělá hotové zázraky. Stačí správně sladit výběr barev a máte vyhráno. Klasikou je kombinace bílé či černé košile s barevnou kravatou. Módním trendem je světlá barevná košile a tmavší kravata téže barvy. Krásná je i obrácená kombinace, tmavé košile se světlou kravatou. A že si nemůžete dovolit za oblek a košili utrácet? Například luxusní kravata nemusí být vůbec drahá. Rozdíl je oproti jiným v několika mála desítkách maximálně stovkách korun.  A věřte tomu, že připlatit si, se vyplatí. Takováto kravata se lépe váže a také skvěle vypadá. Udělejte svému partnerovi radost a proměňte jej ve lva salonů.

    Přečtěte si také: