Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Krásná dlouhá hříva do pěti minut? S vlasy clip in žádný problém

    1.10.2012, Markéta Vocetková

    Prodlužování vlasů je v Česku trendem posledních let. Tisíce žen propadly kráse dlouhých vlasů a volí tu nejsnazší cestu - vlasy clip in. Mít krásnou hřívu během pár okamžiků? Lze to!

    Když sáhneme po předních módních časopisech a z obálky se na nás usmívá modelka s překrásnými dlouhými a zdravými vlasy, jako první nás asi napadne, zda jsou opravdu její a pokud ano, kolik asi nechá peněz u svého kadeřníka. Vlasy jsou nejvíce ovlivněny geny, které si bohužel nevybereme, ale také kosmetikou, naší péčí a v neposlední řadě úpravami, kterými vlasy upravujeme.

    Vlasy jako nejsilnější ženská zbraň

    Projít v baru kolem příjemného muže, usmát se a pohodit koketně vlasy. Krásný trik, že? Ale jak jej provést elegantně, když máte mikádo či malý objem a délku vlasů? Velmi jednoduše! Dopomozte si ke krásně dlouhým a hustým vlasům pomocí prodlužování vlasů. Když mluvíme o prodlužování, asi se vám vybaví dlouhé hodiny v kadeřnictví a obrovské částky z ceníků kadeřnictví. Tento problém se dá zvládnout elegantně – příčesky. Říká se jim vlasy clip in a během chviličky z vás vytvoří úplně jiného člověka.

    Rozdíl je opravdu znatelný, najednou si budete připadat jako smyslná bohyně a lvice salonů. Clip in vlasy se dělají v mnoha délkách, barvách a typech vlasů tak, aby co nejvíce ladily s původními vlasy majitelky. Vlasy clip in mohou být umělé, častěji se však používají pravé lidské vlasy, které lze barvit, stříhat, lakovat či žehlit.

    Velkou výhodou je jejich nízká cena. Levné clip in vlasy seženete na internetu, ve specializovaných e-shopech. Osobně doporučuji poradit se s kadeřníkem, jaký odstín vybrat. Clip in vlasy levně a kvalitně vybírejte jen u specialisty.

    A jak s vlasy zacházet? Nasazení zvládne každý, vlasy se připevňují pomocí sponeček v barvě vlasů, do jednotlivých řad tak, aby spoje nebyly vidět. Vlasy drží pevně a snadno se češou a upravují. Můžete je žehlit, lakovat, barvit a mýt stejně jako své přírodní vlasy.

    A když vás kadeře nebudou bavit, jednoduše je sundáte. Každý den tak můžete mít jiný look. Podlehněte i vy kráse dlouhých, sexy vlasů.

    Přečtěte si také: