Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nadváha už vás strašit nemusí díky spalovačům tuků

    8.8.2012, Markéta Vocetková

    Letní horká sezona je v plném proudu, navštěvujeme koupaliště, jezdíme k moři a užíváme si krás prosluněných pláží, míchaných koktejlů a hlasité hudby. To k létu bezpochyby patří. Není se tedy čemu divit, že ještě před letní sezonou mnoho obzvláště mladých lidí navštěvuje různá fitness centra a snaží se zformovat postavu do ladných křivek bohyň či vypracovaných muskulatur svalovců z filmových pláten. Vypracovat svaly a ztratit přebytečné množství tuku ovšem nejde okamžitě.

    Přestože na efektivní zhubnutí tuků je potřeba čas, existují přijatelné možnosti, jak proces urychlit. Asi tím nejlepším a nejrychlejším jsou spalovače tuků. V kombinaci s vyváženou, kaloricky hodnotnou stravou a pravidelným cvičením, připraveným na míru jednotlivci se dají vytvořit zázraky během výrazně kratší doby, než při klasickém posilování a cvičení.

    Pro koho jsou spalovače tuků vhodné a co to vlastně spalovače jsou? Jedná se obvykle o carnitin, doplněk stravy podporující při správném užívání spalování tuků a růstu svalové hmoty. Je tedy vhodným doplňkem při posilování ve fitness, při pravidelném sportu a jiných tělesně náročných aktivitách zaměřených na hubnutí.

    Carnitin neslouží jen jako přípravek pro podporu spalování tuků při cvičení. Je v praxi hojně využíván pro prevenci a léčbu kardiovaskulárních onemocnění, diabetu, nervosvalových poruch a onemocnění ledvin a jater. Velmi často se kombinuje s kofeinem, argininem či taurinem. Člověk je tedy odpočatý, lépe se soustředí a spaluje větší množství tuků.

    Spalovače tuků, ať už kombinované či z čistého carnitinu, jsou prodávány v několika baleních a pod mnoha značkami. Vybrat si tak můžete z opravdu velké škály možností tak, aby přesně vyhovovaly vašim možnostem a potřebám. Nejčastější variantou jsou ampulky s tekutinou či klasické kapsle k polknutí. Obě formy se používají před samotným cvičením, aby byl efekt co nejvýraznější.

    Dejte své snaze smysl a získejte postavu svých snů!

    Přečtěte si také: