Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Prsa jako bohyně teď může mít každá žena

    6.8.2012, Markéta Vocetková

    Doba léta, horkých dnů trávených na pláži a užívání si dovolené. Leckterý muž i žena začne ještě před hlavní sezonou navštěvovat fitness, začne si hlídat svůj jídelníček a celkově se stará o svou postavu. Je to už naší lidskou povahou, starat se o sebe v době, kdy dáváme své tělo na obdiv. Přesto existují faktory, které sami ovlivnit nemůžeme – například velikost některých proporcí našeho těla. Jsou ovlivněny věkem, životním stylem, ale hlavně genetickými dispozicemi.

    Díky vyspělým lékařským zákrokům již jsme schopni přetvořit dílo boží a změnit téměř každou část našeho těla. Asi nejčastějším zákrokem plastické chirurgie je augmentace, čili umělé zvětšení prsou. Pokud se mluví o modelaci prsou, většina z nás si asi představí modelky z obálek módních časopisů, pózující v odvážném prádle. Při pohledu na takové přednosti nám dámám poklesne sebevědomí.

    Plastická operace prsou už dávno není jen výsadou modelek a celebrit. Je dostupná i obyčejným ženám. Říká se, že umělá prsa jsou nepřirozená a nehezká. Opak je pravdou. Na trhu je mnoho velikostí a tvarů, které po konzultaci s odborníkem budou krášlit dekolt pacientky.

    Zvětšení prsou je poměrně neinvazivní zákrok, kdy žena může po pár dnech opustit kliniku. Obecně se doporučuje plastika prsou v době, kdy žena neplánuje těhotenství. Implantáty sice nepoškodí mléčné žlázy, ale v průběhu těhotenství se tvar i objem prsou mění.

    A co je tedy hlavním cílem augmentace? Zlepšení sebevědomí ženy, která zákrok podstupuje, možnost obléci si jakékoliv oblečení a získání svůdného dekoltu. Ale co například takové ženy s vyvinutějšími ňadry? Pro ty je plastické zvětšení zbytečné, ba právě naopak, dobrovolně či ze zdravotních důvodů podstupují zmenšení prsou a jejich následnou modelaci.  Mít obrovská ňadra je dar, ale také prokletí. Obdivné pískání mužů vyrovnávají křeče v zádech a potíže se sehnáním vhodné podprsenky.

    Ať už se rozhodnete pro jakoukoli úpravu, vždy se poraďte s odborníkem a svůj úsudek zvažte. Jde o to si zvednout sebevědomí, ne ohromit všechny muže světa. Tak vypněte hruď a hrdě vyrazte vstříc krásným letním dnům.

    Přečtěte si také: