Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • BIVŠ: Studium pro vaši budoucnost!

    16.4.2012, Michaela Sýkorová

    Blíží se konec dubna, což pro běžného pracujícího člověka nic moc neznamená, avšak maturanti se každým dnem přibližující stále víc svému dnu D a zkoušce, kterou řada z nich vnímá jako zlom ve svém životě. Po často upoceném, probrečeném a u někoho naprosto propitém týdnu, kdy konečně stanou před komisí, přičemž jsou ti poslední rádi, že můžou sedět, se rozhodne o jejich budoucnosti.

    Ať už jste budoucími maturanty nebo už začíná inkoust na vašem vysvědčení povážlivě blednout, tak máte možnost ve studiu pokračovat a prohloubit, tak svoje znalosti. V moderním světě, ve kterém se točí a hlavně mu vládnou peníze, je skoro hřích o nich nic nevědět.  K systematickému prohloubení a utříbení znalostí vám pomůže celoživotní vzdělávání na Bankovním Institutu Vysoká Škola neboli BIVŠ.

    Získejte nové zkušenosti a to nezávisle na věku nebo na tom, co jste předtím vystudovali nebo nevystudovali. Při prvním výběru typu: Kam po maturitě je pro někoho moc brzy rozhodovat, co chce vlastně do budoucna dělat, přičemž bezprostředně po maturitě si řada z nás ani nestačí odpočinout a už před námi mávají v aule na univerzitě přijímacími testy.

    Při proživání poměrně hektické druhé poloviny takzvaného „čtvrťáku“ jde všechno neskutečně rychle a je těžké si vybrat, kam po střední škole jít. Proč tedy nezkusit studovat i později při práci? Zlepšete svoji kvalifikaci a posuňte se o další stupínek daleko z dosahu podřadnějších prací nebo úřadu práce. Staňte se součástí vysoké školy, která vám zajistí postup kupředu.

    Bakalářské studium vám nabízí prozkoumat obory jako je bankovní management, kde jsou studenti připravování, jak logicky pro bankovnictví, ale i celkově pro finanční sféru. Naproti tomu v oboru pojišťovnictví, jak napovídá název, si osvojíte orientaci v postupech pojišťoven a aplikaci jejich produktů. Obor jako ekonomika a management malého a středního podnikání, pak už mluví sám za sebe. Při práci se každopádně šikne dálkové studium, které je u ostatních vysokých škol značně omezené.

    Na ty z vás, kteří chtějí dosáhnout úspěchu v podnikání, významně pomrkává jeden typ studia, který má nejen vysokou prestiž v zahraničí. Jedná se o MBA studium. Ve světě, kterému vládnou finance, není na škodu toho využít a zapojit se do bankovního sektoru, který pořád nabízí víc než slušné výdělky. Poboček se v ČR vyskytuje hned několik. Škola totiž nesídlí pouze v hlavním městě, ale i v Břeclavi, Písku nebo třeba Karlových Varech. Nemusíte se pak držet Prahy jako klíště, což hodně lidem může značně zjednodušit studium. Nebojte se vykročit správným směrem a k lepšímu zajištění svojí budoucnosti. Peníze nemusí vládnout vám, ale vy můžete vládnout penězi.

    Přečtěte si také: