Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vařte s radostí v kuchyni snů!

    2.3.2012, Marika Postlerová

    Vaření je jedna z oblíbených činností nejen žen, ale i muži si z této „nutnosti“ vytvořili koníček. Někomu to jde od ruky, jiný s tím trochu zápolí. Někdo své kulinářství praktikuje nejraději v čisté a uklizené kuchyni, jiný dává přednost tak trochu uměleckému chaosu. Nicméně, ať už je to pro nás záliba nebo povinnost, nejlépe se nám vaří tam, kde se vyznáme a kde nám je zkrátka dobře. Proč si tedy nepřizpůsobit kuchyni dle svých přání?

    Pokud na výběr kuchyně nemáte čas ani trpělivost, nechte se inspirovat širokým výběrem kuchyní sektorových. Najdete mnoho možností a krásných designů, které vás nadchnou! Zároveň si ale jednotlivé kusy můžete nakombinovat podle vaší libosti, takže nebudete omezeni délkou skříněk nebo kuchyňské linky. Pro ty z vás, kteří mají specifičtější požadavky, nebo jednoduše chtějí uplatnit svou tvůrčí mysl, je tu řešení kuchyně na míru. V tomto případě záleží jen na vás, jak přesně si vaši vysněnou kuchyni představujete. Tato řešení vám mohou nabídnout například kuchyňská studia Gorenje.

    Při výběru kuchyně se nechte inspirovat okolím. Přátelé, internet, magazíny o bydlení – to vše vás může posunout k objevení právě toho designu, který jste hledali. Důležité je si zachovat nebo i zvětšit úložný prostor. Nádobí se nám neustále rozrůstá a nakonec dojdeme ke zjištění, že naše nové vinné sklenky nemáme kam dát. Velmi oblíbeným designerským prvkem je bodové osvětlení a svůj primární účel plní dokonce lépe než světlo centrální. Nezapomeňte také myslet na svá záda! Pořiďte si kuchyňskou linku a dřez v takové výšce, abyste se nemuseli nad vařením hrbit.

    Nepodceňte však ani detaily! Každý milimetr zde hraje roli a každá chyba se ve výsledku může projevit. Inspirovat vás mohou různé fotogalerie kuchyní, které jsou k nalezení na internetu. Je dobré využít i rady specialisty, a to již v samotných začátcích, když se rozmýšlíte, jaký by měl vzhled kuchyně být. Jeho zkušenosti vám pomohou vaše představy dovést do dokonalosti!

    Přečtěte si také: