Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Výhodné bankovní účty: Nechte své peníze zhodnotit bez poplatků!

    4.1.2012, Michaela Sýkorová

    Užívat si života a umět žít pro okamžik by mělo být součástí každodenního životního stylu nejen mladých lidí, ale společnosti obecně. Není nic na tom si dopřát to, co chceme, ale v podstatě jen málokdo si to může pravidelně dovolit. Proto je v dnešní době potřeba peníze nejen vydělat, ale také je správně uložit a tím pádem co nejlépe zhodnotit. A protože není uměním peníze získat, ale udržet si je, tak je také důležité umět je vložit do správné banky.

    Jednou z nich je FIO banka, která svým typem účtu jde vstříc i podnikatelům. Vedení účtu je samozřejmě zdarma a navíc se zde neplatí žádné poplatky. Tento krok blíž směrem k zákazníkovi se k potěšení všech stává jistotou, která u starých bank chyběla. Velké plus pak konkrétně pouze Fio banka nabízí i klientům, kteří provádějí platby se sousedním Slovenskem, protože i tyto jsou zadarmo.

    Pokud patříte mezi náročnější skupinu zákazníků, tak vám bude nejlépe vyhovovat účet u banky ZUNO, která za malý příplatek 68 Kč nabízí nadstandardní služby, které vám zpříjemní a zlehčí vaše finanční kroky. Oku i duši navíc polahodí vysoký úrok 2,3% na běžném účtu, který jen tak někde nenajdete. K tomu všemu bude váš účet opět veden zcela zdarma. Je jasné, že investovat do vašich vkladů se prostě vyplatí.

    Další bankou, která vám pomůže vést vaše finance, je Equa bank. U ní vás potěší vysoký úrok, a to nejen na běžném, ale i na terminovaném účtu, kde činí až 3%. Pokud často platíte kartou, tak vám budou 3% z ceny nákupu posílány na váš účet. Pravidelné nákupy se tak mohou z vcelku nepříjemné činnosti, na které se snažíme co nejvíce ušetřit, stát o něco snesitelnější a snad i příjemnější.

    Stejnou měrou se o vaše peníze stará i ING konto, které vás bude hýčkat ještě víc. Nemusíte se totiž zabývat chozením na pobočku, protože si vše můžete zřídit v prostředí domova na internetu. Zdarma vás pak čekají nejen domácí platby, ale již zmiňované vedení účtu. Každá ze jmenovaných bank má samozřejmě nutnou akreditaci od ČNB, která je potřebná k provozování banky v České republice.

    V bance má uloženy peníze asi už každý, ale pro obyčejného člověka je těžké se orientovat v možnostech a bonusech, které ten či jiný účet nabízí. Věřte však, že opravdu atraktivních a hlavně výhodných možností je hned několik, jak už jste se mohli přesvědčit. Všichni jsme svědky toho, jak v poslední době vzniká řada nových bank, které nabízejí mnohem levnější, ale hlavně rychlejší služby. Je důležité využít příležitosti a zajistit se na horší časy, protože ekonomická situace nám do budoucna nevěstí nic moc dobrého.

    Přečtěte si také: