Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • I v interiéru myslete na detaily!

    15.9.2013, Radka Kapuciánová

    Pořiďte si domů drobnosti, které vám pomohou dotvořit atmosféru bytu. Kovové garnýže si můžete sestavit dokonce na míru...

    Zařizujete si nové bydlení? Nebo rekonstruujete svoji stávající nemovitost? Pak byste měli vědět, že i malé drobné detaily vytváří celkovou tvář vašeho bytu či domu. Především pak pokud patříte mezi perfekcionisty, kteří mají rádi všechno skvěle hodící se k sobě.

    Čtyři holé zdi domov domovem neudělají, k tomu potřebujete vnést do prostoru vlastní duši a trochu se umělecky „vyřádit“. Jakmile si stanovíte v jakém stylu byste chtěli svůj domov mít, začnete myslet na to, jak a kde seženete drobnosti, které vám pomohou podtrhnout váš styl. Někdo dává přednost eleganci, jiný moderně či naopak klasickému stylu, někomu se zamlouvá styl rustikální. Hned po výběru té správné postele, skříní, stolků a dalšího nábytku bude třeba vybrat i záclony či závěsy, abyste si se sousedy nekoukali do oken. Navíc ona textilie pomůže dokreslit vyznění dané místnosti. Jenže záclony i závěsy musí někde viset – lépe řečeno na něčem musí být zavěšené.

    Teď přichází na řadu výběr garnýžů. Že byste na takovou věc nepomyslili? Garnýže se však vyrábí v mnoha provedeních, které se velmi liší. Především vybírejte z kovových garnýžů, jež mají velmi dlouhou životnost (kolem 30 let), a to díky galvanickému pokovování. Perfektně se hodí do moderních interiérů.

    Nemusíte se však bát vysokých částek – i když jsou záclonové tyče vyráběné přímo v Evropské unii (nikoli v Číně!), jsou jedny z nejlevnějších na našem trhu. Nejlevnější se dají pořídit za pouhé desítky korun a komu nestačí základní, sáhne po prestižnějších, kde cena sahá do řádů tisícikorun. Díky původu máte zajištěnou špičkovou kvalitu těchto produktů. Hospodyňky jistě potěší, že je moderní kovový garnýž zcela bezúdržbový.

    Ať již sháníte jakýkoli garnýž, základní, moderní, extravagantní, hranatý či do dětského pokoje, podívejte se na širokou nabídku na internetu. Sestavit si můžete svou garnýž sami, nejste ničím omezeni. Pokud si nebudete s čímkoli vědět rady, neváhejte napsat či zavolat na poradenský servis. 

    Přečtěte si také: