Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dopřejte svému domovu nové vrata a žaluzie

    4.8.2013, Kateřina Ondíková

    Stavíte nový dům? Potřebujete kvalitně zrekonstruovat vaši současnou nemovitost? Vsaďte především na kvalitní materiály. Například u koupě garážových vrat to platí dvojnásob. Vsaďte na odborníky, kteří svému řemeslu rozumí a dodají vám kvalitní garážová vrata s dlouhou zárukou a životností!

    Garážová vrata Praha

    Mít svou garáž patří k nesporným výhodám. Nemusíte dlouze, unavení po těžkém dnu objíždět ulici, či celý blok domu a hledat parkovací místo. Váš vůz je v garáži v bezpečí jak před vandaly, tak před vlivy vrtošivého počasí. Vždyť kolikrát se hrozíme bouřky s krupobitím, či pádu větve z nedaleké lípy. Naši specialisté vám poradí, jaké vratové systémy jsou pro vás ty pravé! Dokažou vám nejen odborně poradit, ale zároveň i zrealizovat celý proces. Od zaměření, až po konečnou montáž garážových vrat.

    Jste-li majiteli větší firmy vlastnící sklady, či haly, i zde vám dokážeme podat pomocnou ruku, co se týče vratových systémů. Zpracujeme vám odbornou nabídku na míru, poradíme se sebemenšími detaily. Stačí se na nás kdykoli obrátit. Servis v případě potřeby je samozřejmostí, stejně jako bezplatné poradenství. Jsme schopni dodat vratové systémy pro jakékoli účely, stejně tak jako si poradíme s jakoukoli velikostí. Záleží opravdu jen na vašich potřebách.

    O našich bezkonkurenčních službách mohou vyprávět naši spokojení zákazníci, kteří nám dávají ty nejlepší reference. Bojíte-li se vysokých cen garážových vrat Praha, strach musí jít stranou. Naše firma patří ke špičce na trhu, ale ceny zůstávají při zemi. Montujeme vraty značky Doorhan, jež se pyšní tou nejvyšší kvalitou a řadou certifikátů kvality. Pošlete nám svou poptávku a my vám rádi zpracujeme celkovou nabídku včetně ceny montáže.

    Chraňte se před sluncem venkovními žaluziemi

    Dalším produktem, který naše firma nabízí, jsou venkovní žaluzie. Kdo by o nich toto léto nesnil?  Všudypřítomné vedro nás dusí na každém kroku. Schovat se ve stínu venkovních žaluzií je náš sen! Žaluzie zároveň do domu a bytu nepropustí všudypřítomné sluneční paprsky. V jižních zemích jsou venkovní žaluzie nutností, bez které by léto bylo nesnesitelné. Jsou vlastně takovou izolací našich oken. Díky nim se teplota v místnostech pohybuje v příjemných stupních. Přestaňte jen snít a dopřejte si příjemné klima za zdmi vašeho domova. Není nic snazšího, než nás kontaktovat a my vám rádi předložíme naši nabídku.

    Markýza pro vaši terasu

    V naší nabídce naleznete i markýzy, rolety a žaluzie. Naše firma patří k výrobcům tohoto sortimentu, tudíž vám dokážeme garantovat skvělé ceny a prosefionální servis se vším všudy. Celou realizaci provádíme bez zbytečných průtahů. Pokud se chcete seznámit s naší nabídkou produktů, pak zavítejte na naše stránky www.univers.cz. Cena vždy záleží na velikosti a rozměrech vaši zakázky. Cenu vám vždy ochotně dokážeme zkalkulovat před začátkem realizace zakázky, a tudíž u nás neexistují žádné skryté příplatky, natož nečekaná nemilá překvapení.

    Svěřte se do rukou odborníků na slova vzaté, ať už potřebujete nová funkční garážová vrata na dálkové ovládání nebo markýzu pro vaši terasu! Jsme tu pro vás vždy, když budete potřebovat odbornou radu, či zrealizovat vaši vysněnou zakázku! Navštivte naše stránky a projděte si naši nabídku z pohodlí vašeho domova.

    Přečtěte si také: