Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kovařské řemeslo je nadčasovým uměním!

    4.5.2013, Kateřina Ondíková

    Když se řekne kovář, představíme si siláka z pohádky, jež svými podkovami obouvá koně. Je umazaný od sazí z ohně. Celá vesnice je na kováři závislá. V dnešní podobě je kovářství stejně netradičním řemeslem, jako kominictví. Pokud toužíte po originalitě a na prvním místě je pro vás kvalitní zpracování, pak zvolte uměleckého kováře!

    Kousek od Brna, kde se směrem na Pálavu začínají rozprostírat viniční tratě nalezneme umělecké kovářství Mittner. Firma, jež má víc jak 22 let tradice je vyhledávána klienty z celé republiky. Kováři si dokážou poradit s čímkoli! Potřebujete novou tvář vaší chalupy? Nový plot či postel? Zavítejte do prodejny kovářství v Brně a nechte se unést výrobky uměleckého kovářství.

    Spokojených klientů, kteří se k firmě vždy rádi vracejí si firma náležitě považuje. Ke každému zákazníku přistupuje individuálně s heslem „Náš zákazník, náš pán!“. Dalším zbraní v konkurenceschopnosti ve svém oboru je dostup 7 dnů v týdnu. Dlouholetá záruka a nadstandartní povrchová úprava je samozřejmostí! Naši kováři jsou schopni dorazit kamkoli po republice, kde budete jejich statné kovářské ruce potřebovat.

    Umělecké kovářství s tradicí

    Pokud budete chtít navštívit přímo naše kovářství, pak na vás čekají nejen naše výrobky v praxi, kováři vyrábějící nové umělecké skvosty, ale i malé kovářské muzeum, kde najdete starší i novější kousky vytvořené kovářským řemeslem!

    Umělecké kovářství v dnešní podobě musí jít s dobou. Sortiment a šířka našich výrobků je opravdu veliká. Chcete-li potěšit své blízké, je možné darovat certifikát na nákup nebo výrobu uměleckého předmětu. Pokud nemáte dostatek prostoru a přece jen toužíte po díle z rukou mistrů kovářského řemesla, ozdobte svůj byt svícnem, světlem či držákem na květiny.

    Vězte, že investice do tvrdé kovářské práce, při níž vznikají umělecké skvosty, se vyplatí. Krásný plot vám nejen budou závidět sousedé, ale především vydrží skoro na věky. Pokud jste pouze zvědavý, nechte se unést v našem eshopu a zamilujte se do našich výrobků!

    Přečtěte si také: