Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak dokreslit atmosféru domova

    30.4.2013, Radka Kapuciánová

    Chtěli byste ve svém bytě něco změnit? Nejste spokojeni se starým nábytkem, dveřmi, nevybaveností pokojů? Máme pro vás tip, jak designově a levně zútulnit váš domov...

    Designové vybavení do bytu

    Máte své vlastní bydlení? Nábytek už je na svém místě, kuchyň plně vybavená, záclony pověšené, ale stále vašemu bytu či domu něco chybí? Je spousta možností, jak si plně zařídit své bydlení. Zakupte si obraz, pár dekoračních lampiček nebo třeba samolepky na zeď, které si vyberte z katalogu nebo si je nechte zadat na míru.

    Vybírejte z nespočtu druhů

    Množství designů samolepek na zeď je neuvěřitelné množství. Můžete si koupit například samolepky ve tvaru zvířátek (kočky, rybičky, koně nebo třeba piraňu), geometrických tvarů (bublin, spirál) a dalších. Zvolit můžete nálepky na stěnu černobílé i barevné, záleží jen na vás a prostoru, kam chcete samolepku umístit. Polepit můžete de facto cokoliv - okna, dveře, zdi...

    Oživte svůj interiér

    Jestliže vlastníte starší nemovitost, můžete například takové staré dveře krásně oživit samolepkou s květinou, spirálou či jinými vzory. Vtipné a zároveň kouzelné jsou okenní samolepky - sněhové vločky, které vám dokreslí vánoční atmosféru nebo pejsek s kočičkou vysedávající na parapetu. Oživte třeba i vaši koupelnu! Jinak většinou nudnou místnost rázem změníte polepením jedné stěny, odkud se na vás budou shlížet dva potápěči či rybář na své loďce snažící se ulovit jednu z rybek.Vaše děti budou nadšené, když jim do pokojíčku umístíte vílu Zvonilku či Hello Kitty (pro malé holčičky) nebo velký traktor a stíhačku (pro chlapečky). Naprosto jedinečnou novinkou, která se vám jistě zalíbí, je samolepka ve tvaru jména vašeho dítěte, kterou mu polepíte zeď v pokojíčku. Je to jednoduché, levné a efektní.

    Výhodná koupě

    Nyní je navíc nejlepší čas na nákup dekorativních nálepek na stěnu, jelikož máte možnost získat jednu zdarma. Jestliže při objednávce samolepky napíšete do poznámky odkaz na tento článek, získáte unikátní slevu 1+1 kus zdarma. Pokud si tedy chcete zútulnit své bydlení, udělat dětem hezčí pokojíček, oživit dveře či koupelnu nebo zmodernizovat obývací pokoj, je ten správný čas.

    Přečtěte si také: