Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak ušetřit za energie v roce 2013

    12.3.2013, Kateřina Ondíková

    Ceny vzrůstají nezadržitelným tempem, platy nikoli. Každý měsíc počítáme korunu po koruně a lačně vyhlížíme další výplatu! Šetříme, kde se dá a není to nic platné. To je smutná realita dnešních dnů. Zkuste hledat možnosti, kde ušetřit u největších výdajů domácností, jakými jsou platby za elektřinu a plyn.

    Vezměte si k ruce své výpisy plateb za poslední kalendářní rok. Zjistěte si, zdali není možná výhodnější smlouva u vašeho poskytovatele. Pokud ne, zkuste jednoduše smlouvat. Pohrozte výměnou dodavatele. Nedostaví-li se tížený úspěch, poohlédněte se po konkurenci. V dnešní době už je na poli energií dostatek firem, poskytujících výrazné slevy pro nové i stávající klienty.

    Být potmě nic neřeší aneb ušetřete za elektřinu

    Spořivé žárovky, svícení jen v případě nouze. Tak vypadá klasická česká domácnost. Bohužel zálohy za elektřinu měsíc co měsíc nás ujišťují o mrhání našich sil. Žádné šetření za nás účty za elektřinu nezaplatí, natož aby ji snížil. Naštěstí máme možnost výběru! Zadejte do vyhledávače srovnání cen elektřiny a změňte vaši cenu ještě dnes. Stačí vypovědět smlouvu u stávajícího poskytovatele a zplnomocnit nového. Zbytek změny dodavatele už provedené nová, námi vybraná firma. Ano, opravdu je to tak jednoduché! Kolik můžete ušetřit?. V peněžence vám zůstanou tisíce korun ročně!

    Změnit poskytovatele můžete nejen u odběru elektřiny, ale i plynu. Pravidla pro změnu dodavatele jsou si navzájem dost podobná. Záleží však na smlouvě s poskytovatelem. Ale znáte to- za optání nic nedáte!

    Ušetřit za plyn je hračka!

    Jste- li majiteli plynového vytápění v rodinném domě, můžete ušetřit přitápěním v krbu či kamnech. Pokud se vás taková možnost netýká, buďte chytří a seznamte s dodavateli plynu ve vašem regionu. Drzost se v tomto případě vyplácí a stůjte si za svým. Jasně a nahlas řekněte, co od poskytovatelů (ať současných nebo budoucích) žádáte. Ve většině případů naleznete kalkulačky úspor ceny plynu přímo na webových stránkách firem. Celý proces přechodu ke konkurenci pak za vás obstará nový dodavatel. Tudíž odpadají dlouhé peripetie s nutností vaší přítomnosti. Levný plyn je blíž, než se zdá!

    Přečtěte si také: