Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Neomezujte se v posílání sms zpráv! Jak při tom ještě ušetřit?

    6.3.2013, Radka Kapuciánová

    Dáváte-li přednost textovým zprávám před voláním a každý měsíc se bojíte vysokých účtů, poradíme vám, jak na to...

    Jak neplatit za sms zprávy?

    Také milujete posílání sms zpráv? A děsíte se následných účtů za telefon? A víte, že se toho můžete jednoduše vyvarovat? Stačí mít přístup k internetu, pak už můžete snadno a rychle posílat neomezeně sms zdarma. Navíc, když se přímo na stránkách zaregistrujete, získáte zdarma spoustu bonusů  - přehledný adresář, archiv odeslaných zpráv, automatický podpis (což je skvělé, jelikož se příjemci na displeji nezobrazí vaše číslo), k tomu navíc získáte i statistiky odeslaných SMS, propojení s mobilní aplikací teXtovka a spoustu dalších funkcí se do budoucna chystá. Příjemným bonusem webových stránek je mimojiné i možnost zablokování či odblokování vašeho mobilního čísla.

    Rychle, jednoduše a především zdarma!

    Pokud je to pro vás ještě málo, pak pravidelně a především pozorně sledujte stránky SMSmánia.cz, kde se můžete zúčastnit a vyhrát některou ze soutěží a přitom narazit ještě na další překvapení. Přitom stačí tak málo – posílat sms zdarma z internetu! Textové zprávy můžete posílat do sítě jakéhokoliv českého operátora. Posílejte rychle a jednoduše sms zdarmo O2 či sms zdarma Vodafone. Ať už potřebujete poslat zprávu do jakékoliv sítě, na internetu máte tu výhodu, že posíláte sms zdarma do všech sítí. Zasílání přes internet je opravdu spolehlivé, navíc vám přijde i doručenka jako potvrzení přijetí zprávy.

    K dispozici hry, videa, zvuky, …

    Jestliže patříte mezi milovníky různých počítačových i mobilních her, můžete si přímo na internetu vybrat některou z her, kterou si snadno stáhnete přímo do mobilu. Vedle toho můžete stahovat i videa, animace, mp3 zvuky či polyfonní písničky.

    Popřejte originálním přáním

    Velmi využívanou službou jsou sms přání. Jestliže máte v okolí někoho, kdo má zrovna svátek či narozeniny a vás nenapadá žádné originální přání, stačí párkrát kliknout a vybrat některé z těch, které jsou uveřejněny na webových stránkách. Najdete tam ale i mnohem více – přání k narození miminka, sms s vtipy, na dobré ráno či dobrou noc a samozřejmě i krásné zprávy ke svatbě či Valentýnu. Nemusíte nic vymýšlet a přesto potěšit svou drahou polovičku či blízkého kamaráda.

    Přečtěte si také: