Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Plošina vám může pomoci i při běžné údržbě domu

    29.8.2012, Markéta Vocetková

    Nejen vysoké kancelářské budovy potřebují údržbu. I váš dům a zahrada potřebují péči...

    Když procházíme městy plnými vysokopodlažních moderních budov, které jsou celé z masivní oceli a skla, asi nás ani nenapadne, jak byly postaveny, kdo je vymýšlel a jak v nich běžně funguje pracovní den. Obvykle to bývají kanceláře či obchodní centra, výjimkou však nejsou ani moderní luxusní byty. Jedno však mají společné… Jistou nedostupnost.

    Jistota a stabilita, na které je dobré spoléhat

    Údržba takové budovy dá dozajista zabrat. Umýt stovky metrů čtverečních dá dost práce a je jen velmi málo způsobů, jak toho dosáhnout.  Jednou z možností je využití profesionálních myčů oken, kteří se spouští z vrchu budov a myjí okna připevněni na lanech. Další možností je stavba nákladného lešení, kdy se jednorázově umyje či jinak ošetří povrch budovy. Ale asi nejúčinnější a nejbezpečnější metodou je pronájem plošin. Vysokozdvižné plošiny jsou bezpečné a praktické. Jsou mnohem méně finančně náročné a lze jich tedy využívat častěji než složitého a drahého lešení.

    Plošiny Praha jsou oblíbené nejen u obchodních center a kanceláří, ale i u běžných lidí, kteří potřebují opravit fasádu na domě či měnit okna. Hazardovat se svým zdravím na rozviklaném žebříku není řešením pro nikoho. Je to nebezpečné a i technika práce se zhorší podmínkami, které si tak vytvoříte. Nevyplatí se tedy riskovat. Veškeré stavební práce prováděné ve výškách jsou bezpečnější na plošině, která může být vyzdvižena až do výšky 24 metrů.

    Plošiny jsou velmi málo prostorově náročné, proto se vejdou i do úzkých prostor, což ocení obzvláště obyvatelé velkých měst – Prahy, Brna, Plzně či Ostravy, ale také ti, kdo potřebují zvládat náročné práce ve vysokých výškách v těžko přístupných prostorách zahrady.

    Možná vysokozdvižnou plošinu využijete i vy. Každý z nás musí někdy prořezat stromy, natřít fasádu domu či vyčistit okapy. Pokud se do něčeho takového pustíte, vždy volte tu nejbezpečnější a nejsnazší cestu.

    Přečtěte si také: