Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Milujeme bublinky - ty malé i velké

    29.5.2012, Markéta Vocetková

    Několikrát do měsíce se vydáváme na nákupní maraton do přeplněných nákupních center. Kupujeme zásoby jídla na delší dobu, abychom další nákupy odložili co nejvíce do budoucna. Několik balíků mouky, cukru, trvanlivých potravin a samozřejmě kartony minerálních vod.

    Každý člen rodiny pije jinou vodu a dva či tři druhy balených vod v nákupním košíku nejsou výjimkou. Přírodní voda bez bublinek pro dceru, citronová perlivá voda pro tatínka a Cola pro syna. Však to všechny známe. Tahat takové množství minerálek, to je úkol jak pro kulturistu.

    Většina z nás však takovou muskulaturu nemá a přenášení těžkých nákupů není nic pro nás. Je zde však velmi jednoduchý a efektivní způsob, jak se vyhnout těžké dřině a placení velkých částek za balené minerální vody, u kterých cena dnem ode dne roste.

    Ptáte se jak tedy tuto situaci řešit? Vyřeší ji za vás jedinečný výrobek jménem sodastream. Jedná se o stroj na výrobu vaší vlastní minerálky. Je libo perlivou či jemně perlivou? S příchutí či bez? Vyberte si sami!Nepopiratelnou výhodou možnost míchat hotovou minerálku s lahodnými sirupy sodastream a vytvořit tak nepřeberné množství osvěžujících nápojů.

    Výroba domácích minerálních vod bude bavit vás i nejmenší členy domácnosti. Práce s přístrojem sodastream je jednoduchá a zábavná.

    Oceníte taktéž minimální údržbu a efektivnost přístroje, který vám ušetří více než polovinu nákladů na nápoje v domácnosti. Jako jedna z mála zemí, se může Česko pyšnit tím, že voda vytékající z jakéhokoli kohoutku, je pitná a nikoliv jen užitková. Sodastream si tak můžete užívat kdekoliv a kdykoliv.

    Dalším pozitivem je design přístroje sodastream. Můžete vybírat z několika vzhledů od základního po chromovaný design ve tvaru tučňáka. Vaše ratolesti zaujme sodastream z limitované edice k filmu Doba ledová.

    Užijte si zábavu se svojí rodinou výrobou domácí limonády, čistě podle vaší chuti. Vyrobenou minerálku si můžete s sebou odnést také do práce ve stylových plastových lahvích, které můžete plnit znovu a znovu.

    Přečtěte si také: