Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Půjčky snadno a rychle? Poradíme vám jak!

    2.3.2012, Marika Postlerová

    Mnoho lidí se půjček bojí. Buď mají špatné nebo žádné zkušenosti. Půjčky bývají často velmi zdlouhavým procesem. Je nutné být zavedený pod nějakým bankovním subjektem a platit různé poplatky. Všechny půjčky ale nemusí být strašákem. Mohou vám naopak vytrhnout pověstný trn z paty. Stačí si vybrat právě tu, která se pro vás hodí nejvíce!

    Žadatelé, kteří jsou jinde odmítání, mají šanci na úspěch u nebankovních půjček. U tohoto druhu půjček nezáleží na tom, zda máte stálý a dostatečně velký příjem. Není důležité, zda máte zápis v registru dlužníků nebo v jiné databázi tohoto druhu. Právě půjčky bez registru pro každého vám poskytnou možnosti, které jste jinde neměli. Vyřízení takovéto půjčky je velmi jednoduché a nezabere příliš času. Vše je možné zajistit přes internet nebo po telefonu. Nemusíte tedy nikam chodit a nebudete ztrácet čas složitým papírováním. Nepotřebujete žádného ručitele a není nutné si zakládat zvláštní účet, takže naplatíte žádné poplatky za jeho vedení!

    Pokud máte naspěch, můžete získat peníze ihned od Provident. Tato britská společnost za léta působení na našem trhu dokázala vytvořit půjčky na míru české společnosti, a proto patří k jedněm z nejoblíbenějších. Vaši žádost posuzují jen podle vašich aktuálních finančních podmínek, takže pokud máte zápis v registru dlužníků, například z doby vaší mladické podnikatelské nerozvážnosti, rozhodně vám to neznemožní půjčku získat.

    Lidé s vysokým stabilním příjmem jistě uvítají půjčky od Homecredit. Tato renomovaná společnost nabízí půjčky bez ručitele až do výše sto padesáti tisíc korun českých. Je možné ho navíc kdykoli zdarma splatit a při nespokojenosti je možné úvěr do jednoho měsíce bezplatně zrušit.

    Vidíte, že mezi těmito půjčkami si vybere opravdu snad každý. Například i ti, kteří svůj příjem nemohou jakkoli doložit, jako mohou být matky s dětmi, studenti, důchodci, i ti si v dnešní době mohou pořídit vhodnou půjčku. Při výběru se stačí jen správně informovat na internetu, případně u finančního poradce.

    Přečtěte si také: