Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Valentýn: Nevíte, jak originálně obdarovat partnera?

    9.2.2012, Lucie Kubátová

    Voňavé rudé růže, sladké bonboniéry a roztomilá plyšová srdíčka jsou sice klišé, která fungují, ale to neznamená, že jim musíte podlehnout i vy. Objevte v sobě originalitu a pojměte letošní Valentýn kreativně. Vašeho partnera to mile překvapí a svátek všech zamilovaných dostane nový rozměr.

     

    Seberte svou odvahu a rozbijte valentýnský stereotyp. Když dáte prostor své nápaditosti, jistě se vám podaří vymyslet a zorganizovat zajímavě pojatý a netradiční večer s vaší láskou.

    Předně, zvažte, čím chcete svého vyvoleného letos obdarovat. Klasické valentýnské dárky si sice právem zaslouží přízvisko rozkošné a sladké, nicméně přiznejme si, že jakmile pomine 14. únor, pozbudou tyto věci veškerého svého praktického smyslu. Květina zvadne a plyšový medvídek, byť je hezký, zůstane v lepším případě na polici, kde se na něj bude po zbytek jeho dní prášit.

    Lepší a přitažlivější variantou je darovat něco, co využijete ve vašem společném vztahu víckrát než jednou v roce, a čím se zároveň oba obohatíte o skvělé zážitky.

    Takovým originálním dárkem mohou být třeba masážní lávové kameny. Překvapte svého milého nádhernou a uvolňující valentýnskou masáží. Příprava horkých kamenů je snadná, stačí, když je dáte nahřát do hrnce s teplou vodou. Než se kameny dostatečně prohřejí, zapracujte na tom, aby v pokoji zavládla příjemná a smyslná atmosféra. Navodíte ji pomocí jemné relaxační hudby a aromatických svíček. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou okvětní lístky růží, které můžete spontánně rozsypat po cestě do pokoje a po posteli. Jakmile budou masážní kameny dostatečně teplé, můžete je začít klást na tělo partnera. Věřte, že to bude nezapomenutelné jak pro něj, tak pro vás.

    Horké lávové kameny se speciální 15% valentýnskou slevou seženete například v e-shopu http://masaznikameny.cz/ (do poznámky u objednávky napište "valentýn"). Udělejte si jedinečného Valentýna a darujte něco, co má smysl. Společně strávené chvíle se pro vás stanou vzácnější.

    Akce je platná do 28.2.2012.

    Přečtěte si také: