Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nejvšestrannější pomocník v kuchyni? Pečící sáček!

    10.5.2011, Markéta Vocetková

    Je už nepsaným pravidlem, že kdo chce žít zdravě, zakládá si na svém lifestylu, jí kvalitní čerstvé potraviny a při vaření se snaží eliminovat přebytečné tuky. Dále si připravuje svůj vlastní jídelníček, ví co jí. Velice dobře si uvědomuje, že pokud chce pokrm připravit zdravě, je dobré ho vařit či dusit na páře. Maso, zelenina či přílohy tak neztrácejí chuť, živiny a všechny důležité látky.

    Bohužel některé pochoutky si pečení neodpustí. Pokud i vy uznáváte zdravý životní styl, avšak křupavé pečené kuřátko si prostě neodpustíte, vyzkoušejte pečící sáček. Pečící sáčky jsou oblíbenou součástí vaření. Umožňují kuchaři vařit jen s minimálním množstvím tuku, přitom je však maso krásně křehké a křupavé. Takto připravené potraviny si dále zachovávají vitamíny a minerály a jsou tedy mnohem zdravější než při běžném pečení. S pečícími sáčky se i pečení stává zdravou přípravou pokrmů. Pro inspiraci, na přípravu pokrmů s pečícími sáčky se můžete podívat v díle televizního seriálu Prostřeno s celebritami, konkrétně v díle s Veronikou Jeníkovou.

    Jestliže jste milovníkem letního grilování, zaměřte se na přípravu pokrmů na grilovacích táccích. Grilovací tácek vám usnadní přípravu pokrmu, odpadne vám starost s čištěním grilu a navíc, se maso nebude připékat a přepalovat. Nádherně vonící maso, bez zbytečných škodlivin, si zamilujete. Vyzkoušejte letní grilování trochu jinak!

    Sáčky nejen v kuchyni

    Sáčky všeho druhu naleznou využití v každé domácnosti. Jsou součástí běžné domácí hygieny, typu vynášení odpadkových košů a zpracování odpadu. Stejně tak dobře je můžeme využít jako skladovacích potřeb, například při stěhování či při každém větším úklidu. Igelitové sáčky a pytle všech velikostí by neměly chybět v žádné domácnosti.

    Když už je řeč o úklidu, nezapomínejte uklízet po svých miláčcích. K tomuto účelu slouží prakticky řešené sáčky na psí exkrementy. Jejich velikost je praktická a použití velmi snadné. Již nikdy si nebudete muset lámat hlavu s tím, jak se o potřebu miláčka postarat. Úklid ještě nikdy nebyl tak snadný.

    Přečtěte si také: