Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Cestujete do Brna? Víme, kde se ubytovat!

    25.4.2011, Radka Kapuciánová

    (PR) Čeká vás cesta do Brna a potřebujete se někde ubytovat? Hledáte nocleh, který vás finančně nezruinuje, přesto ale požadujete určité kvality? Pak právě pro vás je tu Hotel Avanti!

    Tříhvězdičkový Hotel Avanti nacházející se v klidnějším prostředí a zároveň blízko centra města Brna vám nabízí možnost ubytování v pokojích či apartmánech, pronájmy kongresových prostor, restauraci, wellness a bowling. Samozřejmostí je vlastní prostorné parkoviště střežené kamerou, které hoteloví hosté mohou využívat zdarma.

    Tento hotel v Brně čítá na 90 dvoulůžkových pokojů (z toho 60 s možností přistýlky) a 8 apartmánů, všechny ubytovací jednotky mají vlastní sociální zařízení, připojení na internet (zdarma), telefon, televizor, vlastní minibar, trezor a fén. Pokud budete chtít využít služeb wellness, můžete si zdarma vyžádat na zapůjčení župan. Též máte možnost zdarma si zapůjčit DVD přehrávač. Všechny pokoje s označením PLUS mají navíc klimatizaci. Co se týče apartmánů, k dispozici je 5 klasických o rozloze 53 m2 (z toho 4 s kuchyňským koutem a ledničkou), 2 VIP apartmány (63 m2) a jedno prezidentské apartmá o velikosti 97 m2, které zahrnuje dvě ložnice. Celková ubytovací kapacita hotelu je 250 osob. Při objednání ubytování minimálně dva měsíce předem získáte slevu 20%! Navíc můžete využít i nabídky hotelových balíčků.

    Těšit se můžete na vynikající českou kuchyni i vynikající kvalitní vína, které můžete ochutnat v jedné ze dvou restaurací, každá má 90 míst. K dispozici je též Café bar pro 25 osob. Hoteloví hosté mohou využít 15% slevu na jídlo i nápoje.

    Pokud budete chtít využít pronájmu konferenčních prostor, jsou pro vás připraveny místnosti o celkové kapacitě 350 osob vhodné pro nejrůznější školení, bankety, plesy, setkání, svatby, narozeninové oslavy, výročí, semináře, prezentace, rauty, promoce atd. Všechny konferenční prostory jsou vybaveny nejmodernější technikou a klimatizací. Pokud budete potřebovat, zaměstnanci hotelu vám ochotně zařídí doprovodný program dle vašich představ (módní přehlídky, živou hudbu, taneční vystoupení, barmanskou či kouzelnickou show).

    Po náročném dni můžete využít služeb wellness – dopřejte si masáž, relaxujte na solární louce, finské sauně, páře, whirlpoolu či na vyhřívané lavici. Vše si samozřejmě můžete objednat jako tzv. privat. Po takovém odpočinku si můžete s přáteli ještě zajít zahrát bowling, který se nachází v suterénu hotelu.

    Využijte všech služeb, které vám brněnský hotel i samotné město Brno nabízí. Nechte se hýčkat v příjemném hotelovém prostředí!

    Přečtěte si také: