Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vánoční speciál: Darujte k Vánocům něco pro zdraví

    13.12.2010, Hana Kudrnová

    Stále přemýšlíte, co darovat svým blízkým pod stromeček? Také slýcháte zejména od dědečků a babiček “Nic mi nekupuj, děvenko, já už nic nepotřebuju”? Možná by právě oni byli potěšeni dárky z lékárny samoléčení.cz, která je provozována přes internet. Její výhodou je přehledný výběr a nákup z pohodlí domova.

     

    Samoléčení.cz není jen internetová lékárna, ale také zdravotnický server pro laickou veřejnost. Můžete zde bezplatně položit otázky týkající se vašeho zdraví a některý z členů odborného týmu vám poskytne fundovanou odpověď. Pokud si například nejste jisti, které výrobky by byly vhodné pro vaše blízké, zeptejte se i na jejich problémy a on-line poradna vám ráda pomůže.

     

    Mezi výhodnými vánočními balíčky najdete například osvědčenou značku lékárenské kosmetiky VICHY. Ta o letošních Vánocích přichází s tipy pro muže i ženy. Nabízí například sadu přípravků VICHY i s kosmetickou kabelkou, balíčky pro suchou a citlivou pleť, zralou a starší pleť nebo sadu kosmetik proti vráskám. Svého muže můžete u stromečku překvapit vánočním balením kosmetických přípravků v praktické taštičce, s hydratačním povzbuzujícím sprchovým gelem zdarma.

     

    Spokojenost trochu jiného druhu přináší vánoční inspirace společnosti WALMARK. Ta o Vánocích přichází s nabídkou nejpopulárnějších produktů ve zvýhodněných baleních. Své rodině a přátelům tak máte možnost darovat přípravky pro výživu kloubů, prokrvení mozku a končetin, pro zdravý růst vlasů, nehtů a kožních buněk nebo multivitaminové a multiminerálové léky. A to vše v dekorativním vánočním balení.

     

    Vhodné je sledovat také akční nabídku produktů vyskytující se hned na úvodní stránce samoléčení.cz. Můžete zde najít cenově zvýhodněné léky, jejichž plná cena často bývá o dost vyšší. V ekonomicky výhodném trojbalení zde najdete například Allivictus tinkturu s účinnými látkami pro posílení imunitního systému. Obsahuje komplex sirných sloučenin, blahodárných pro lidský organismus. Pokud mají vaši prarodiče časté problémy s klouby, můžete jim na Vánoce věnovat EFFFI green emulzi pro regeneraci kloubů. Na klouby je vhodný také Artilane, který se zase užívá jako doplněk stravy.

     

    Pokud vám na vašich blízkých opravdu záleží, zkuste jim kromě věcí krásných darovat také věci potřebné a zdravé pro tělo. Rozhodně jim tak uděláte radost a neutratíte peníze zbytečně.

    Přečtěte si také: