Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Březen je nejlepší měsíc pro nákup nové matrace. Řekneme vám proč

    18.3.2015, Komerční sdělení

    21. března začíná jaro a to znamená minimálně dvě věci - jarní úklid a jarní únavu. Pokud ale úklid zahájíte v ložnici, únava se vám obloukem vyhne.

    Existuje ještě jeden důvod, proč byste právě v březnu měli řešit jarní úklid své ložnice. Slaví se totiž světový den spánku, přestože nikdo neví, kdy přesně. Vybrat si můžete z dokonce tří termínů - 13., 15. nebo 21. března.

    Lepší variantou je proto zvolit si březen jako světový měsíc spánku a udělat v něm první krok ke kvalitnímu nočnímu odpočinku.

    Udělejte si jarní úklid v ložnici

    Když jarní slunce poprvé zasvítí na špinavá okna, i ten nejzavilejší odpůrce uklízení většinou sáhne po hadru a umyje je. Problém je, že takové sluneční paprsky nikdy nezasvítí na matraci a neodhalí tak její skutečný stav.

    Staré matrace jsou většinou proleželé, plné roztočů a dalších nepříjemných záležitostí. Není proto divu, že z nich jejich majitelé ráno vstávají rozlámaní a nemohou přestat zívat.

    Jarní úklid v ložnici proto letos vezměte opravdu od podlahy a se starou matrací se rozlučte jednou provždy.

    Nedejte šanci jarní únavě

    Pokud máte kvalitní matraci a tedy i kvalitní spánek, strašidlo jménem jarní únava vás obejde v uctivé vzdálenosti. Zdravý spánek je totiž zcela zásadní při regeneraci organismu a právě toho se tělo prostřednictvím jarní únavy dožaduje. Celou zimu totiž bylo v neustálé pohotovosti, aby odolalo všem chřipkám a nachlazením.

    Když si kromě vydatného spánku dopřejete i dostatek pohybu na čerstvém vzduchu a jednoduchou stravu plnou ovoce a zeleniny, budete na jaře doslova sršet energií.

    Chci kvalitní matraci! 

    Vyhození staré matrace je skvělý začátek na cestě za kvalitním spánkem. Abyste došli až do cíle, potřebujete novou matraci, která bude přesně odpovídat vašim potřebám a požadavkům. Český výrobce Tropico nabízí matrace všech možných rozměrů i materiálů a můžete si je prohlédnout a vyzkoušet u specializovaných prodejců v České republice i na Slovensku.

    Mezi výhody matrací Tropico se kromě výroby v ČR řadí i důkladné testování každého modelu a také použití pěny Flexifoam®. Tento materiál podobný líné pěně jiný výrobce nenabízí a matracím dodává vzdušnost, lehkost a přesto tvarovou stálost.

    Přečtěte si také: