Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Bělení zubů zkrášlí váš úsměv

    30.3.2014, Komerční sdělení

    Na světě snad neexistuje nikdo, kdo by netoužil po tom mít zářivý úsměv. Přesto jsou někdy naše touhy, které běloskvoucímu chrupu škodí, mnohem silnější. Řeč je například o tolik známém zuby barvícím červeném víně, kouření a dalších. Někdy však za špatný chrup nemůžeme, věřte nebo ne, ale i za odstín a kazivost zubů je značně zodpovědná genetika. Anebo také špatná péče v dětství, ale to už asi jen těžko zvrátíte (tak si dávejte pozor na čištění zubů vašich ratolestí). Ještěže žijeme v jednadvacátém století, kdy i věci kdysi nemožné se staly naprostou samozřejmostí. A tak nějaké bělení zubů v Praze již dávno není rarita. Toužíte i vy po úsměvu jako z obálky Vogue?  Stačí jen pár jednoduchých kroků, a vaše zuby nepoznáte. Je to ten jediný schůdek, který vám chybí k dokonalému štěstí a spokojenosti se sebou samou? Výborně, pak je to už jen otázka vašeho času!

    Někdy se však přihodí nějaké zvláštnosti, kdy už je potřeba mimo bělení zubů nastolit i jiné změny, úpravy či opravy. Často se stává, že lidé, kteří ne až tak příliš dbají na pravidelnou dentální hygienu, nesledují pravidelné preventivní prohlídky u svého zubního lékaře, mají některé zuby úplně zkažené, aniž by o tom třeba věděli. Samozřejmě, že se někdy ozvou nějakou tou tupou bolestí, jestliže ale vymizí, velmi zřídkakdy si na nějaké problémy se zuby vzpomeneme. Potom už mnohdy bývají na řadě zubní implantáty. Co to je? Ve zkratce se jedná o titanové šrouby, které nahrazují kořen zubu. Ten je posléze ošetřen speciálními protetickými pracemi (korunkou, můstkem nebo protézami). Celý postup se opakuje i v případě, že chcete vyměnit celý váš chrup.

    Možná se vám zdá, že by na to ve vašem okolí musela být nějaká specializovaná pobočka. Pokud jste z Prahy a okolí, máte vyhráno; pokud ne, jistě si po získání veškerých validních informací do Prague Dental Clinic i dojedete. Pro kvalitu se zkrátka oplatí i několik kilometrů zajet. Tato soukromá klinika se totiž vymyká všem představám o typických českých nemocničních pracovištích. Individuální, profesionální přístup s prodlouženou otevírací dobou, lékaři, zákroky a vybavení ordinací jen nejlepší z nejlepších a mnoho navíc… Stačí se podívat na www.praguedentalclinic.cz/cs/sluzby/implantologie/ a budete mít ihned jasno.

    Přečtěte si také: