Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Bělení zubů v pohodlí domova

    9.10.2013, Kateřina Ondíková

    Co lidé milují nejvíce na druhých? Ano jistě, jejich duši. Avšak to, jak na nás člověk zapůsobí v prvních pár vteřinách setkání nás ovlivní dlouhodobě. Jednoduše první dojem je rozhodující! Krásný úsměv vám jednoduše otevře cestu k tomu pomyslnému srdci. Abychom se mohli naplno smát a oslňovat, je nutné mít bezchybný bílý úsměv.

    Zkoušeli jste už všechno a vaše barva zubů zůstává stále stejná?. Nedělejte si zbytečně vrásky. Jednoduše vám nebylo dopřáno seznámit se s těmi pravými bělícími výrobky pro váš krásný zdravý úsměv. Základem je správná celková péče o váš chrup a ty správní pomocníci v boji s nevyhovujícím odstínem skloviny.

    Krásný úsměv každý den

    Každý z nás má barvu zubů geneticky danou. Stejně jako barvu vlasů či očí. I když je barevný rozdíl skloviny v populaci nepatrný, můžeme si k módnímu hitu zářivého úsměvu dopomoci samy. Bělení zubů by mělo stát v čestné řadě za kvalitní ústní hygienou. Bokem není vhodné odkládat ani preventivní zubní kontroly společně návštěvou dentální hygieny.

    Bělící pasta vám nezabírá?. Výsledek návštěvy zubní ordinací věnované bělení zubů za pomoci UV lampy vám vydrží maximálně pár dní? Ozkoušejte bělení zubů doma! Žádné složité postupy nečekejte. Jde to jednoduše! Vše zvládnete samy s úsměvem na tváři a o pár minut dále vás bude zdobit úsměv oslnivě bílý, který bude vašim nejlepším doplňkem!

    Chcete-li bělící proces podpořit, můžete používat bělící pero. Pohodlně se vám vejde do každé kabelky a máte ho tak kdykoli po ruce. Udržení výsledného odstínu používejte zubní pastu s bělícím účinkem a svůj chrup udržujte ve vesněném odstínu.

    Zuby a celý váš chrup vám dokážou přinášet radost v podobě úsměvu hollywoodské hvězdy, ale i starost. Vrásky vám nemusí přidělávat jen zubní kazy. Zlobí vás váš partner věčným skřípáním zubů ze spaní? Ani polštář přes hlavu vám nedopřeje klidný spánek? Vězte, že výčitky jsou zbytečné. Bruxismus postihuje stále větší procento populace. Pokud vás tyto zvuky přivádějí k šílenství, vyrazte se svým partnerem k zubnímu lékaři.

    Bojíte-li se negativních účinků bělení zubů, obavy dejte stranou! Tento druh moderního bělení zubů byl patentován ve Švédsku. Jako výrobce byl vybrán americký trh. Spojení těchto dvou států zaručuje tu nejvyšší možnou kvality. Jako bonus vás jistě potěší, že celý bělící proces zcela bez peroxidu. Tedy k poškození nebo oslabení zubní skloviny nedochází. Naopak. Váš chrup bude posilnění a bělící výsledek je garantovaný minimálně na 8 měsíců. Neváhejte a ozkoušejte domácí bělení ještě dnes!

    Přečtěte si také: