Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Hubněte s produkty na míru!

    11.10.2013, Alice Jendelová

    Snažíte se zhubnout, ale stále se vám nedaří? Mnoho z nás užívá potravinové doplňky, které pomáhají shazovat kila, ale často není efekt takový, jaký bychom chtěli. A řešení je jednoduché!

    Produkty, které pomáhají lidem hubnout, jsou navrženy pro všechny stejně, což samozřejmě nemůže mít u všech stejný efekt. Jinak spalují tuky muži a ženy, ti, co vyvíjejí sportovní aktivitu a ti, co nikoliv. Pokud chcete zhubnout, je třeba vybrat si produkty, které budou vhodné přímo individuálně pro vás.

    Stačí odpovědět 4 otázky

    A v době přející moderním technologiím nemusíte ani opouštět svůj domov. Chcete pro své tělo něco udělat a cítit se lépe? Stačí najít stránky HarmoLine, kde vám program vytvoří hubnutí na míru na základě dotazníku. Vyplníte věk, pohlaví, kolik kilo chcete zhubnout a vaši sportovní aktivitu. Dáte vyhodnotit a stránky vám hned nabídnou produkty, které jsou pro vás vhodné. Jednoduché, že?

    Například pro mě jako dvacetičtyřletou ženu, která by ráda zhubla maximálně 5 kilo a moc nesportuje, nabídl program tobolky Fat Burner & Sport podporující výdej energie termogenezí a zrychlující spalování tuků, které je vhodné užít před cvičením. Dále kapsle Slim & Fit potlačující chuť k jídlu a Slim Body & Muscle, kdy stačí vzít jednu tobolku denně před jídlem a podpoříte tím odplavení tuků do svalů a budování svalové hmoty.

    Díky programu hubnutí na základě vědeckých studií nabízí HarmoLine produkty pro všechny. Ty, kteří vůbec nesportují i ty, kteří navštěvují posilovnu třikrát týdně. Navíc u nich vždy najdete studie, kde se můžete dočíst všechny informace a které prokazují účinnost látek.

    Hubněte zdravě!

    Trápí-li vás nadváha a chcete zhubnout, je třeba to dělat správně a zdravě. HarmoLine zkoumá nejnovější poznatky v oblasti péče o lidské zdraví a zaměřuje se i na prevenci civilizačních onemocnění. Všechny produkty jsou vyrobeny v EU za dodržování přísných norem z přírodních látek té nejvyšší kvality.

    Navíc podzimní akce

    Stránky navíc momentálně nabízejí dvě podzimní akce. Pokud nakoupíte tři položky, získáte slevu 150 Kč a k tomu je nyní doprava zcela zdarma.

    Začněte hubnout správně! Individuálně podle vašeho životního stylu.

    Přečtěte si také: