Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Návrat ztraceného sebevědomí

    11.9.2013, Kateřina Ondíková

    Bývaly doby, kdy svět byl jistě veselejší a tráva zelenější. Avšak vše si lidé od pradávna idealizují. Jedno však jde dopředu mílovými kroky! Jedná se o medicínu a především plastickou chirurgii. Když kdysi dávno naše babičky snili o menším nosu nebo plnějším dekoltu, byla to pouze toužebná myšlenka před spaním. Dnes, v době moderní plastické medicíny lidé nevyužívají ruce chirurga pouze k úpravě svého vzhledu po nehodě či nemoci. Lidstvo a především ženy jsou rozmařilé bytosti a plastickou chirgugii navštěvují především ke zvýšení svého sebevědomí.

    Každá z nás je posedlá jinou částí těla. Jedna je nespokojená se svým pozadím, na jehož tvarování často zabere několika týdenní mučení v posilovně, jiná si při pohledu do zrcadla zakrývá své odstáté uši. Spoustu věcí na své postavě můžeme změnit pravidelným cvičením, s povadlými víčky či velkým nosem toho bohužel příliš nesvedeme.

    Dnešní doba už pokročila, proto slovo plastický chirurg není tabu. Naopak! Skvělý plastický chirurg nemusí zdlouhavě čekat na své pacientky. Stačí dobře provedený zákrok a jeho pověst se mezi ženami šíří jako rychlost světla. Nejhojněji využívanými estetickými zákroky jsou bezesporu operace prsou. Takzvané zvětšení prsou podstupuje stále více žen. S pokrokem medicíny pokročil i celý proces operace, který je celosvětově na špičkové úrovni. Žádné zdlouhavé hojení, či nekvalitní implantáty. Za přibližně dva týdny můžete svůj zbrusu nový dekolt nasoukat do výstřihu, jež vám budou kamarádky závidět a muži díky němu padat k vašim nohám!

    Nový nos, či prsa?

    Klinika plastické chirurgie je sice stále lékařské zařízení, avšak na jiné úrovni. Většina pacientek a pacientů podstupuje estetické zákroky pro zvýšení sebevědomí. Menší procento pak ulehá pod skalpel ze zdravotních důvodů. Jistě největším plusem je však přístup k pacientům samotným. Nadstandardní péče je samozřejmostí, včetně pečlivé konzultace, aby zákrok předčil klientovo očekávání. Nemusíte se bát, že místo vysněného nosu budete doživotně halit svůj obličej do šátku. Vždy vám lékaři připraví prezentaci celého zákroku v souladu s vaším vzhledem. Vysvětlí vám pro a proti operace a prozradí všechna možná rizika.

    Od prvopočátků plastické chirurgie šlo vždy o navrácení lidského vzhledu. V dnešní době díky českým chirurgům, kteří patří k uznávaným lékařům světové medicíny, dokáží chirurgové navrátit člověku obličej, ať už o něho přišel částečně nebo celkově. Medicína si v dnešní době dokáže poradit s popáleninami jakéhokoli stupně. Zároveň dokážeme vracet lidem poničené končetiny. A to nejdůležitější, co dnešní moderní plastická chirurgie dokáže pacientům vrátit je sebevědomí a lidskou důstojnost.

    Konzultace na prvním místě

    Naši předci by o nás jistě řekli, jak marnotratní jsme, když podstupujeme náročné operace k vylepšení vzhledu. Avšak v dnešní době vysokých nároků na člověka i celý život musíme jít jednoznačně s dobou. V naší populaci se názor na plastickou chirurgii vyvíjí den ode dne. Někteří se zásahy proti stárnutí rezolutně nesouhlasí, jiní omlazení vítají. Záleží pouze na nás samotných, abychom použili svůj zdravý rozum a zacházeli se zákroky střídmě.

    Pokud vás trápí vzhled nebo potřebujete operaci ze zdravotních důvodů, pak se na lékaře zabývající se plastickou chirurgií nebojte obrátit. Základem spokojeného vztahu mezi lékařem a pacientem je vždy komunikace. Například lékaři Perfect Clinic s vámi nezávisle prokonzultují své stanovisko k vašemu vysněnému nebo nutnému zákroku. Pokud si nejste jistí, zdali chcete operaci podstoupit, pak vám jistě na misky vah postaví pro a proti. Záleží pak zcela na vás, jak se rozhodnete. Pokud se jedná o operace čistě z estetického hlediska, pak si zkuste samy zodpovědět otázku, jak moc vás tato změna učiní šťastnými?. Čas od času nespokojenost s naším tělem nezpůsobu tělo a vzhled samotný, ale pouze naše psychické rozpoložení. Když se hluboce zamyslíte, třeba dojdete k závěru, že problém vězí uvnitř vaší hlavy a nikoli v macatých stehnech a liposukci, po které tak moc prahnete.

    Chcete-li vědět o plastické chirurgii více, stačí si otevřít některý s odkazů na internetu. Můžete se zaujetím začít do tohoto nejrychleji se rozvíjející medicínského oboru a nahlédnout pod ruce profesionálních chirurgů, kteří každý den navrací lidem ztracené sebevědomí!
     

     

    Přečtěte si také: