Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Pobyt plný zážitků

    21.8.2013, Komerční sdělení

    Chystáte se na několik dní pryč z práce a nemáte už sílu vymýšlet, kam jet a čím naplnit program, abyste si váš drahocenný volný čas a ještě drahocennější dovolenou nevyplýtvali pouze na válení se někde v hotelu?

    Využijte služeb zážitkové agentury! Agentura na zážitky Esennce.cznabízí velikou škálu zážitkových pobytů, které si užijete sami s partnerem, s přáteli nebo s celou rodinou. Ušetříte čas, který byste strávili úmorným cestováním daleko do ciziny.  Chvíli cesty od vašeho domova objevíte neuvěřitelná místa plná pohody a relaxace, kde zažijete mnoho nezapomenutelných zážitků.

    Relaxujte

    Velmi oblíbené jsou pivní lázně, ve kterých si užijete jak piva, tak i skvělé relaxace. Tradiční pivní koupel je vynikající pro vaše tělo a navíc si při ní báječně odpočinete. Pro ty, kteří tolik neholdují pivu, jsou připravené i skvělé balíčky v hotelích s moderními wellness centry.

    Samozřejmě není nutné jet pouze někam, kde dostane hlavní péči vaše tělo, je možné si vybrat z veliké škály romantických pobytů, které vás pohladí především po duši. Stačí vzít s sebou někoho, koho máte opravdu rádi, a příjemný odpočinkový víkend vás nezklame.

    Sportujte

    V nabídce se nezapomnělo ani na sportovně založené jednotlivce i celé rodiny. Luxusní golfové resorty v České republice nabízí jedinečný program spojením luxusních wellness služeb a nádherných golfových hřišť, na kterých si užije jak začátečník, tak zkušenější golfista. Navíc se nebudete muset stresovat placením dalších položek, počítat cenu večeře a další maličkosti, které kazí mnoha lidem jejich dovolené, neboť máte celý balíček a pouze si užíváte nabídky všeho, co je již v ceně zahrnuto.

    Užívejte si

    Z kategorie sportovně-relaxačních je i pobyt v pražském aquaparku, který si užije naprosto každý. Muž, žena, parta kamarádů nebo rodina s dětmi, každý kdo miluje vodní radovánky a příjemný odpočinek v sauně nebo vířivce. Čeká vás porce tobogánů, vířivek, saun a relaxačních míst, které stojí za to všechny vyzkoušet.

    Přečtěte si také: