Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kosmetika, kterou nezapomenout na dovolenou!

    4.8.2013, Kateřina Ondíková

    Znáte to, vaše je pleť je od přírody náročná! V zimě potřebuje zcela jinou péči, než v horkých letních měsících, které nám panují právě teď. Pro pobíhání ve městě za pracovními schůzkami nebo nákupy, vám bezesporu stačí denní krém s obsahem formulky chránící naší pleť proti škodlivým UV paprskům. Jedeme-li však chytat bronz účelově a ležet kvůli krásnému opálení i několik hodin denně na pláži, pak je nutné zabalit do svého kufru ty nejlepší kosmetické společníky pro vaši dovolenou!

    O naši pleť bychom měli pečovat celoročně. Ne jen tehdy, pokud od ní čekáme zázraky na počkání a slibujeme samy sobě modré z nebe! Vždyť pokud budeme zapomínat na používání pleťové kosmetiky, pak nemůžeme čekat, že naše pleť bude navěky působit mladistvým dojmem! Ne jinak je tomu i při honbě za krásným bronzovým tělem, ze kterého sluneční paprsky a letní nálada doslova prýští!

    Ochrana je vždy na místě!

    Začněte s přípravou na léto hned z jara! Dopřejte svému tělu potřebné vitamíny kouzlící nádherné opálení za pomoci betakarotenu. Doporučujeme Bioderma Ptohoderm Oral. Přidejte do své stravy více mrkve, zkuste si zlepšit kvalitu své pleti pomocí doplňků stravy jako například panthenolu. Jen připravená pokožka pak prudkým jarním sluncem nebude zaskočena!

    Svou pleť chraňte před slunečním zářením přípravky na opalování, ať jste kdekoli!  Pokud si užíváte sportovních radovánek na přímém slunci, pak doporučuji řadu opalovacích přípravků značky Piz Buin. Tato svěží mladistvá značka je vyrobena sportovcům na míru. Je vodě i potu odolná a ochrání vás, ať už je váš trénink jakkoli náročný!

    Slunce bývá dobrý sluha…

    Nikdy nepodceňujte slunce! To je hlavní zásada při slunění. Ochrana proti slunci musí být vždy po ruce. Používejte nejen krémy s vysokým faktorem v boji proti slunečním paprskům, ale nezapomínejte používat i balzámy na rty obsahující sluneční ochranu. Naše rty jsou ke spálení velmi náchylné a loupající se. Oschlé rty asi příliš parády neudělají! Chraňte je proto stejně, jako si trpělivě nanášíte krém na pokožku vašeho těla.

    Dalším náchylným místem, dožadující se naší péče a především kvalitní kosmetiky, je pokožka hlavy a vlasy! Nejlepší ochranou je samozřejmě pokrývka hlavy! Krásné letní klobouky navozují tu pravou prázdninovou atmosféru.  Využijte však i účinky vlasové kosmetiky. Vždyť není nic horšího než pokožka hlavy po létě narušená na několik dalších měsíců. Vlasy vypadávají po pramenech, v lepším případě narušená a suchá kštice.

    Sluneční kosmetika je opravdu nutností! Pokud se chcete zdobit krásným dlouhotrvajícím opálením, pak vsaďte na spolehlivé partnery. Kvalitní kosmetika na opalování, která se prodává v lékárnách, je opravdovým trhákem. Nejen, že je vhodná pro alergiky, ale zároveň je vždy důkladně testována a tudíž vám zaručuje tu nejvyšší možnou ochranu.  Například značka Bioderma nám přináší širokou nabídku opalovacích přípravků s různými ochrannými faktory. Nezapomínejte však i na krémy po opolavání, kdy se naše pokožka potřebuje zregenerovat.

    Pokud se chcete zchladit v horkých letních dnech, pak vsaďte na termální vodu značky Avéne. Vybavit se na léto není nikdy pozdě, nakujte sluneční přípravky ještě dnes! Pamatujte, že však ani sebelepší krém, vás před spáleninami a sluneční vyrážkou neochrání. Tu správnou ochranu vám vždy naordinuje váš zdravý rozum, dostatek tekutin a stín vašeho slunečníku!

    Přečtěte si také: