Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vydejte se na exkluzivní dovolenou podle vašich představ!

    9.5.2013, Radka Kapuciánová

    Jestliže vám nevyhovují dovolené, jež nabízí většina cestovních kanceláří a agentur, chcete letos prožít něco nového na zvláštním, nezvyklém místě, máte nyní šanci zařídit si jednoduše dovolenou podle vašeho gusta.

    Vybíráme dovolenou

    Kvapem se blíží doba výběru dovolené. Jestliže dáváte přednost luxusnější dovolené, pak zvolte vám vyhovující cestovní kancelář, která nabízí široké služby, které uspokojí vaše nároky.

    Dovolená na míru

    Například taková dovolená na Seychelách je rájem na Zemi. Pokud byste rádi prožili dovolenou, kde by bylo všechno přesně podle vašeho přání, pak vám jistě bude příjemné zjištění, že je na našem trhu cestovní kancelář, která se specializuje na dovolené na míru. Stačí kontaktovat tuto kancelář, která vám nabídne služby svého tzv. travel consultanta, kterému svěříte své požadavky na dovolenou.

    Jak jednoduše zařídit luxusní dovolenou

    S travel consultantem se sejdete buď osobně na vám vyhovujícím místě, nebo  vše vyřešíte přes telefon či elektronickou poštu. Projdete spolu požadavky na délku pobytu, počet osob, které poletí na dovolenou na Seychely s vámi, konkrétní destinaci, popřípadě i oblíbené hotely a jejich kategorie, zvolíte si vám nejpohodlnější dopravu (samozřejmostí je i možnost pronájmu privátního letadla) a plánovaný celkový rozpočet vaší dovolené na ostrovech Seychely. Nezdráhejte se travel consultantovi povědět o všem, co má exkluzivní dovolená na Seychelách podle vás obsahovat. 

    Travel consultant je tu pro vás

    Nemusíte se obávat, že by váš consultant byl obyčejným obchodníkem, který má za úkol prodat co největší počet zájezdů na co možná nejvíce peněz. Travel consultant pracuje opravdu pro vás, abyste byli plně spokojeni, jelikož právě takovým způsobem se získávají další spokojení klienti.

    Zařiďte si spokojenost

    Letos tak máte šanci zvolit si dovolenou, která bude podle vaší režie, přesto se však nebudete muset o nic starat. Není nic jednoduššího, než své přání sdělit cestovní kanceláři, která vám zajistí vaši spokojenost.

    Přečtěte si také: