Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Prožijte svou dovolenou aktivně!

    30.4.2013, Radka Kapuciánová

    Kam se vydat na dovolenou, která by zahrnovala relaxaci ve wellness centru se sportem a kde by vám případně i pohlídali vaše dítko? Čtěte dále...

    Lelkování na pláži či dovolená se sportem?

    Přichází doba výběru vaší letní dovolené. Rozmyslete se, jak byste ji rádi strávili, a samozřejmě též s kým. Chcete proležet týden na pláži, lelkovat a přibírat díky hotelovým pamlskům či dáte přednost raději aktivní dovolené

    Dovolená pro ženy

    Vyražte na dámskou jízdu! Nechte doma veškeré starosti, děti a domácí práce přenechejte partnerovi a pozvěte kamarádky na výlet. Pobyty pro ženy vám nabízí přesně to, co potřebuje každá žena. Odpočinek ve wellness i sport, při kterém si protáhnete tělo a zapomenete na všechny každodenní starosti. Vyberte si, jestli zavítáte raději do hor, kde cvičení a relaxaci v hotelových lázních můžete proložit procházkami na čerstvém horském vzduchu, nebo dáte přednost aktivní dovolené u moře?

    Hurá za teplem

    Jestliže upřednostníte teplejší klima, nabízí se vám pobyty v Chorvatsku, Bulharsku, Itálii, Řecku, Maďarsku, Turecku či na Kanárských ostrovech. A pokud byste rádi vyrazili někam za exotikou, zvolte Srí Lanku. Takový zájezd doporučuji aktivním ženám jakéhokoliv věku, které by se rády ohřály v exotickém ráji na zemi. Dvakrát až třikrát denně na vás bude čekat příjemné cvičení v bazénu, kondiční, rehabilitační a aerobní cvičení, k tomu vám bude k dispozici hotelové fitness. Jako perlička na konci na vás budou čekat dva velmi zajímavé výlety - na safari a čajové plantáže.

    Na dovolenou i s dětmi

    Nedokážete-li si představit dovolenou bez vašich dětí, vezměte je s sebou. Aktivní dovolená s dětmi může být skvělým zážitkem, který stmelí vaši rodinu dohromady. Užijte si spoustu legrace ve vámi vybraném hotelu, kde bude vašim dětem nachystán program zatímco vy budete dávat svému tělu co proto.

    O nic se nestarejte

    Vydejte se na dovolenou se zavedenou cestovní kanceláří, která se o vše postará za vás. Vyberte si, do jaké země se chcete podívat a čemu se zde budete chtít věnovat a o ni.

    Přečtěte si také: