Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak zhubnout jednou provždy

    11.3.2013, Radka Kapuciánová

    Pokoušeli jste se někdy zhubnout? Nebo se o to snažíte právě teď? Udělejte si to lehčí a přizvěte na pomoc odborníka, který vám poradí.

    Jak mohu zhubnout?

    Mnoho z nás už někdy v životě zkoušelo zhubnout. Někdo na to jde pouhým cvičením, někdo změnou stravovacích návyků, jiní vyzkouší hladovku jako jistou cestu ke štíhlejšímu tělu, ovšem při sebemenším šlápnutí vedle se dostaví jojo efekt. Při zdravém hubnutí je třeba dávat pozor na vše, co je pro tělo důležité.

    Hubneme jednoduše a pohodlně

    Pokud patříte mezi ty lidi, kteří se zdravě stravují a pravidelně cvičí, nekouří, nepijí alkohol, ale přeci jen není znát nějaký větší váhový úbytek, je potřeba tělo něčím nastartovat. K tomu je ideální například proteinová (bílkovinná) dieta či diety fungující na jejím principu. Velmi efektivní a oblíbené je hubnutí, při kterém si několikrát v průběhu dne dáte proteinovou směs, jež jednoduše zalijete vodou a můžete jíst. Taková směs vám nahradí celé jedno jídlo, dodá vám energii a dobrou náladu a utlumí pocit hladu. Obsahuje totiž mléčné a sojové bílkoviny, vitaminy a minerální látky, omega 3, 6, lecitin a další.

    Porada s odborníkem je na místě

    Ještě předtím, než se rozhodnete dodržovat proteinovou dietu, je vhodné se poradit s lékařem či výživovým specialistou, jestli je tato dieta vhodná právě pro vás. Tito specialisté se vám následně budou věnovat i po celou dobu hubnutí, kdykoliv budete potřebovat, jelikož jsou vám k dispozici online.

    Účinná dieta

    Pokud si nevíte rady jak zhubnout, zároveň však nehubnout ze svých svalů, ale z tukových zásob s dietou, při které si budete dopřávat proteinové směsi, nemusíte se bát. Právě tyto směsi totiž obsahují kvalitní bílkoviny, které zajistí, že vám svaly ubývat nebudou, ovšem nebudou vám ani nabývat, jelikož jde o dietu zaměřenou primárně na shazování nadbytečných kilogramů. Ty jdou dolů opravdu rychle, účinně a hlavně bezbolestně. Samozřejmě je výsledek tím lepší, čím lépe budete dodržovat dietní režim. V prvních dnech to může být pro vás těžké, jelikož je to něco nového, ale jak si postupně budete zvykat, bude to jen lepší a lepší.

    Přečtěte si také: