Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • O pár odstínů temnější kniha

    5.2.2013, Markéta Vocetková

    Máte i vy svou oblíbenou knihu? Nebo hledáte novu, do které se rády začete před spaním? Knihy jsou potravou duše a nikdo by je neměl ze svého života vynechávat. Na trh přichází kniha, která je na poli románů bestsellerem. Zamilujte se do ní i vy, stejně jako miliony lidí před vámi.

    Vír velkoměsta i klid vesničky, každodenní povinnosti, práce a starost o rodinu. Každá z nás má své problémy a starosti. Když musíme řešit malé i větší problémy, je příjemné občas vypnout, posadit se v pohodlí domova, uvařit si horkou čokoládu a jen tak si užívat času, který je vyhrazen jen pro nás. A k relaxu a odpočinku patří i dobrá kniha.

    Příběh, který se může stát každé s nás

    Mladá novinářka, navštíví velice úspěšného a pohledného podnikatele, se kterým by chtěla vést rozhovor. On – velmi inteligentní a pohledný a jaksi živočišně přitažlivý. Ona je mladá a nezkušená. Po domluvené schůzce se jí otvírá nový pohled na muže, jeho práci ale také na svět. Přitahuje jí, ovšem ani ona mu není lhostejná a chce jí poznat víc. Jen svým vlastním, osobitým způsobem.

    Pro práci dýchá, a proto se začnou scházet a on jí otevírá pro ni naprosto nový svět, plný sexu, vášně a dokonce lehce sadistických hrátek. Ž e vám popis něco připomíná? Ovšem. Jedná se o světový bestseller, Padesát odstínů šedi. Trilogie, která se stala hitem obzvlášť mezi ženami. Chytlavý příběr, který vás doslova uhrane. Lehké čtení, na pročistění myšlenek. Společně s hlavní hrdinkou se můžete dostat do světa vášně, který je v běžné společnosti tabu.

    A pokud vás nadchne první díl, není nic lepšího než pokračovat dalším románem – Padesát odstínů temnoty. A co vás v něm čeká? Vztah dvou mladých lidí se rozvíjí a mladá spisovatelka poznává, že temný svět úspěšného podnikatele je černější, než se zdá. S nadějí, že se uchrání před jeho temnou a tajemnou podstatou, utíká. Její láska a zvědavost však způsobí, že není schopná odolávat navěky. Vrací se a postupem odkrývá příběh, který už není šedý ale spíše černý jako noc. Zachrání jej z jeho problémů? Jak se jejich erotický a smyslný vztah vyvine? Druhá kniha ze série je napínavější a záživnější než díl první a doslova své čtenáře uchvátí. Vás, stejně tak jako miliony lidí po celém světě.

    Kniha už má návrh na filmové zpracování, ovšem dejme si ruku na srdce, nic se nevyrovná originálnímu příběhu. Prapůvodní myšlenka, tištěné slovo a vůně stránek knihy. Série Padesáti odstínů by neměla chybět ve vaší knihovně. Propadněte i vy příběhu, který je tak reálný, až se zdá pohádkou.

    Přečtěte si také: