Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Chorvatsko není fádní. Objevte jeho skryté krásy

    20.1.2013, Markéta Vocetková

    I když je nám Chorvatsko blízké a máme dojem, že ho známe, má mnoho skrytých krás, které je třeba objevit. Udělejte si i vy letos dovolenou podle svých představ a dejte šanci Chorvatsku.

    Sníh, padá sníh, pojedeme na saních. To jsou naše aktuální myšlenky. Ovšem co dělat, když už nás zima nebaví, raději bychom si užívali tepla a pohodičky? Například se zamyslet, co podniknout  v létě.  Každý z nás si chce nějakým způsobem užít dovolenou. Ať už se chcete válet u moře, lézt po skalách či objevovat krásy cizích měst, měli bychom se zamyslet, jakou lokalitu zvolit.

    Objevujte nepoznané

    To, že je určitá lokalita známá, jezdí na ní velké množství lidí a mezi Čechy už je téměř klasikou ještě neznamená, že to musí být nudné místo. Jedním příkladem, který mluví za vše, je Chorvatsko. Známe jej z vyprávění, z vlastní zkušenosti a také z televizních reklam. Nabídnout nám toho však může o moc víc, než to vypadá. Zájezdy Chorvatsko jsou oblíbené především pro jejich časovou i cenovou nenáročnost. Last minute Chorvatsko vás vyjde na téměř stejné peníze, jako dovolená v Čechách. Možná je to jeden z důvodů, proč do Chorvatska jezdí statisíce Čechů.

    Chorvatsko – místo milionu krás

    Není to jen koupání se v moři, co nás do Chorvatska láká. Je to objevování krás chorvatských ostrovů, potápění se a neposlední řadě je to výborná domácí kuchyně z mořských plodů. Chorvatsko je místem odpočinku, místem, kam se jezdíme odreagovat, poznávat nepoznané a připomínat si to, co již známe z dob minulých.

    Vždy si můžeme vybrat, zda zvolíme cestu autobusem, autem či zda poletíme. Není to ta daleko a proto jsou první dvě varianty asi praktičtější i levnější. Co více si přát? Moře je co by kamenem dohodil.  A jaký zájezd zvolit? Opět tu je několik alternativ. Mnoho lidí jezdí bez předem smluveného ubytování. To ale není nešťastnější volba, obzvlášť uprostřed sezony. Doporučuji si raději zamluvit hotel a mít tak jistotu svého ubytování. Nebudete muset řešit žádné problémy a budete si užívat krás své dovolené.

    Propadněte i vy Chorvatsku a objevujte nepoznané.

    Přečtěte si také: