Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • E-shop nejen s kávou to je Tchibo

    15.1.2013, Markéta Vocetková

    Při vyslovení názvu Tchibo si asi každý představí vůni kvalitní kávy. Tato firma ovšenm nabízí mnohem víc.

    Probudit se ráno do prosluněného dne, se skvělou náladou a dobrým pocitem. Udělat sobě i své rodině snídani, třeba křupavé toasty s máslem, čerstvý pomerančový džus a pro vás a manžela čerstvou mletou či rozpustnou kávu. Přečíst si noviny a vychutnat si ranní rituál. Máte to také tak?

    Káva ale i kuchyňské vybavení na jednom místě

    Ke kávě patří hrneček, k hrnečku podšálek a lžička, k nim talířek a tak dále. Sehnat stylové vybavení domácnosti dá zabrat i té nejpilnější hospodyňce. Můžete obíhat nejrůznější prodejny a váhat, jaký čajový servis či kuchyňské náčiní je nejkvalitnější a zároveň vám nezruinuje peněženku či si tuto práci ušetřit a jít na jistotu. Například společnost Tchibo se nespecializuje pouze na výběrovou kávu na váš stůl, ale také na kvalitní vybavení domácnosti. Například nádobí, oblečení a módní doplňky, ale třeba i Tchibo šperkovnice jsou k dostání na webových stránkách i v kamenných prodejnách. Pořídit si tak můžete luxusní kabelku či pásek i vybavení do koupelny na jednom místě.

    Tchibo.cz nabídka týdne vždy přináší svým příznivcům akce na vybranou kategorii zboží – kuchyňské vybavení, oblečení, doplňky do koupelny… Je toho opravdu mnoho a stačí si vyzkoušet jeden produkt, abyste se zamilovali na první pohled. Tchibo.cz katalog je vždy přehledný a přizpůsobený vašim potřebám. Můžete nakupovat z pohodlí svého domova prostřednictvím praktického e-shopu. Ušetříte si stres z přeplněných nákupních center, nemusíte stát ve frontách. Balík s objednaným zbožím přijde až k vám domů. Ale pokud jste zastánci klasického nakupování, vřele doporučuji Tchibo výprodej v pobočkách Tchibo, v obchodních centrech.

    Zahoďte předsudky za hlavu. Tchibo není pouhým prodejcem kávy. Ačkoliv patří mezi nejlepší prodejce v tomto oboru, v jejich sortimentu se nyní nachází mnohem více. Objevujte každým dnem nové a zboží, nechte se unést jeho kvalitou a praktičností. Krása, praktičnost a láska k domovu provoněná vůní kávy. To je Tchibo.cz každý týden nový svět.

    Přečtěte si také: