Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Chvíle, které budou jenom vaše

    2.10.2012, Zuzana Kůrová

    Těšíte se celý rok na léto s představou cesty, odpočinku, zážitků a sebepoznání? Na cesty ale není vyhrazené pouze léto. Cestovat, nebo si udělat krásný výlet můžete průběžně celý rok, vypadnout na chvíli z pracovního kolotoče a vydechnout, rozhlédnout se kolem sebe a žít. A nemusíte jet na druhý konec světa, stačí strávit příjemný víkend třeba ve vinném sklípku.

    Hoďte všechno za hlavu. Alespoň na chvíli.

    V dnešní stresující době stále více lidí oceňuje víkendové pobyty, cestování, zkrátka stále více lidí potřebuje vyměnit své přirozené-stresující prostředí za dotek přírody, krásy a klidu.

    Stále více dvojic také touží po tom, mít alespoň jeden víkend bez povinností a jen pro sebe. Nechat zas pro změnu jiné, ať o ně pečují. Neřešit, co ještě musí zařídit. Hodit mnohdy ubíjejí všednost za hlavu.

    Energie se dá načerpat také ve velkoměstech, která vám dají nové podněty, chuť do života. Můžete si užívat jejich atmosféru a krásný pocit, že v tomto městě nemusíte nic dělat, ale máte možnost tady jen být a užívat si nové dojmy, jít na kávu nebo víno a jen tak pozorovat ostatní lidi a lelkovat. Co takhle užít si podzimní Paříž? Krásně zbarvenou Lucemburskou zahradu, kouzelné kavárny, šarmantní zákoutí. Možná namítáte, že takový výlet je poněkud drahý, ale nemusí tomu tak být, když víte, kde si výlet koupit.  Na slevovém serveru Pepa.cz, který se zaměřuje právě na výlety, wellness pobyty, romantické pobyty a mnoho dalších dostupných zážitků za výhodné ceny, si vybere opravdu každý. Dobrodruh, romantik i labužník. Projížďku na lodi si můžete vychutnat v zemi tulipánů, adrenalin naopak  v Jeseníkách. Skvělé jsou i hromadné slevy, které Pepa.cz nabízí.

    Vyrazte s přáteli a užijte si víkend ve vinném sklípku na Znojemsku. Víkendové pobyty v horách nebo v lázních jsou pro všechny, kteří si chtějí užít nikým a ničím nerušené chvíle sami se sebou. Jestli jste na vážkách, pak vězte, že tohle jsou právě ty chvíle a okamžiky, na které budete později tak rádi vzpomínat.

    Přečtěte si také: