Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zastřešení bazénů jsou zkrášlením zahrady i domu

    22.8.2012, Markéta Vocetková

    Bazény jsou fenoménem dnešní doby. Ulehčete si práci s čištěním, prodlužte si koupací sezonu a pořiďte si zastřešení bazénů..

    Podle statistik má v České republice každý čtvrtý rodinný dům na zahradě či v domě bazén. To je celkem velké číslo. A nejen to, díky tomuto poměru jsme se dostali na první příčku majitelů bazénů v Evropě. Vlastníme jich jednoznačně nejvíce. Bazény zapuštěné v zemi, nadzemní, s pevnou konstrukcí či nafukovací – typů je opravdu hodně. Také vlastníte některý? V tomto horku opravdu přijdou vhod…

    Bazén je nejen radost ale i starost

    Vlastnit bazén však také znamená určité povinnosti. Musíte se starat o jeho pravidelnou údržbu, která zahrnuje luxování, čištění a přidávání bazénové chemie. Taktéž kontrolovat hodnoty Ph a vybírat síťkou listí a drobné nečistoty. Nenapadlo vás už někdy, jak se těmto nepříjemnostem vyhnout a ušetřit si čas a práci? Odpověď je velice jednoduchá – zastřešení bazénů.

    Zastřešení bazénů je velmi módní, ale i zároveň praktické. Pokud máte bazén blízko domu, lze jej pomocí ocelové konstrukce spojit s domem a vytvořit tak působivou zimní zahradu. Zimní zahrady vypadají velmi elegantně a i v zimně v nich je velmi příjemné posezení. Zastřešení se dá aplikovat v mnoha variantách a může se přizpůsobit na míru zákazníkovi. Je jen a jen na vás zda si vyberete konstrukci z hliníkových, železných či dřevěných profilů, které se kombinují se sklem či polykarbonátovými výplněmi. Z těchto konstrukcí se dají taktéž vytvořit pergoly a světlíky.

    Pokud vlastníte zahradu, neměli byste váhat.  Zastřešení bazénů a pergoly jsou stylové a praktické. Můžete je využívat celý rok, prodloužit si koupací sezonu a užít si tepla i při nízkých venkovních teplotách. Navíc, sedět s šálkem kávy a sušenkami v zateplené zimní zahradě a koukat, jak venku sněží. Romantická chvilka, která potěší každého.

    Udělejte si i vy radost, zkrášlete svůj dům i svou zahradu a udělejte něco pro svou psychiku a relaxujte… Uvidíte, že přinesete radost do srdce jak sobě, tak vašim dětem…

    Přečtěte si také: